8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriBani pentru reabilitări

Bani pentru reabilitări

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina a primit de curând 500.000 de lei, bani alocaţi de Consiliul Judeţean Olt. Mai multe locuri de parcare, reabilitarea aleilor din curtea unităţii spitaliceşti, precum şi modernizarea Secţiei Medicale din cadrul SJU Slatina sunt câteva dintre investiţiile care vor fi demarate în scurt timp, anunţă conducerea unităţii.
„Am primit de la consiliul judeţean 500.000 de lei pentru reabilitarea aleilor din curtea spitalului şi pentru amenajarea parcărilor. De asemenea, banii primiţi îi vom folosi şi la alte lucrări, care privesc modernizarea unor secţii“, a spus managerul SJU Slatina, Octav Oprescu
Potrivit directorului administrativ al spitalului, Damian Căleală, lucrările vor începe în vara aceasta.  „Vom reface parcările, vom turna covor asfaltic peste tot, se va mări aleea principală şi se vor înfiinţa în jur de 40 de locuri de parcare noi. Deocamdată, am obţinut certificatul de urbanism de la primăriei şi se lucrează la proiectul tehnic“, a declarat Căleală.
Tot în această vară se va moderniza şi Secţia Medicală, unde se va schimba tâmplăria şi se va monta paviment din PVC, apoi se vor executa lucrări în Secţia Obstetrică-Ginecologie 2, dar şi la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU). Căleală a precizat că lucrările de la UPU vor consta în „amenajări suplimentare în spaţiul de primire şi de triaj al bolnavilor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS