21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAutoshow 2009, un târg cu multe oferte speciale

Autoshow 2009, un târg cu multe oferte speciale

A.I. Cuza s-a transformat, pe 30 şi 31 mai, într-un show-room uriaş, care a adăpostit zeci de branduri auto.

Chiar dacă în weekend zona cuprinsă între Universitate şi Primăria Craiova este închisă traficului auto, sâmbătă, încă de dimineaţă, zeci de maşini erau înşiruite pe această porţiune. Asta deoarece, timp de două zile, Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) „Oltenia“ a organizat la Craiova o nouă ediţie a Salonului Autoshow, manifestare care şi-a propus stimularea comerţului cu autoturisme noi, piese şi accesorii auto. „La eveniment, aflat anul acesta la cea de-a zecea ediţie, participă 15 firme (principalii dealeri auto locali şi comercianţii de piese de schimb şi accesorii pentru autoturisme). Este pentru prima dată când acest eveniment durează doar două zile (faţă de cinci, la ediţiile trecute)“, a declarat George Moţăţăianu, directorul Direcţiei Relaţii şi Practici Camerale din cadrul CCI „Oltenia“, care a explicat că evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Primăria Craiova.

„E bine că sunt toate firmele strânse la un loc“

Cu toate că vremea nu a ţinut cu ei, iar sâmbătă a plouat aproape toată ziua, craiovenii, care s-au încumetat să viziteze salonul, pe lângă faptul că au avut posibilitatea de a se informa rapid asupra produselor şi ofertelor comercianţilor de autoturisme şi de a face o analiză rapidă a pieţei actuale de profil, au avut parte de o serie de oferte speciale. Expozanţii (Audi, Dacia, Hover, Nissan, Seat, Suzuki, Skoda, Renault etc.) au afişat reduceri de până la câteva mii de euro la modelele expuse. Şi mai norocoşi au fost vizitatorii de ieri, aceştia putând admira liniştiţi modele preferate. De altfel, unii dintre vizitatorii de sâmbătă au revenit ieri. „Au venit cu oferte speciale. E bine că sunt toate firmele strânse la un loc şi nu mai trebuie să umbli de la un dealer la altul, mai ales acum când mulţi şi-au schimbat sediile. Din păcate plouă şi nu pot să stau cât aş dori. Trebuie să trec fugitiv de la o ofertă la altă, dar, dacă mâine este frumos, vin şi pot să stau mai mult“, a declarat Nicuşor Mihai, un tânăr de 28 de ani, care venise sâmbătă la Autoshow cu gândul de a compara ofertele dealerilor craioveni şi eventual de a opta pentru un model.

Autoshow 2008, record ca număr de maşini
Anul trecut, la cea de-a IX-a ediţie a Autoshow, au participat 22 de firme, în mare parte tradiţionale, care au prezentat 250 de tipuri de maşini (cea mai mare participare de maşini din istoria show-ului).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU