14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCursuri de calificare şi perfecţionare

Cursuri de calificare şi perfecţionare

Grupul Şcolar de Arte şi Meserii al cooperaţiei meşteşugăreşti „Spiru Haret“ din Craiova (cunoscut sub vechea denumire UCECOM – n.r.) vine în sprijinul celor ce doresc să urmeze cursuri de perfecţionare sau de calificare profesională cu o gamă largă de specializări. Înscrierile se fac direct la secretariatul şcolii situate în cartierul Valea Roşie, pe strada Electroputere. Instituţia amintită funcţionează din 1955, timp în care a pregătit specialişti în peste 30 de meserii.
Din oferta cursurilor de perfecţionare puteţi opta pentru cel de formator, evaluator de competenţe profesionale, manager resurse umane, specialist în domeniul calităţii, manager al sistemului de management de mediu.
La aceeaşi unitate şcolară vă puteţi califica profesional urmând cursuri de frizer, manichiurist, lucrător în comerţ, lucrător hotelier, cameristă, bucătar, mecanic auto, instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze, zidar, pietrar, zugrav, confecţioner tâmplărie aluminiu şi mase plastice, electrician de întreţinere, operator introducere, validare şi prelucrare date.
Pentru toate formele de şcolarizare reprezentanţii unităţii de învăţământ susţin că asigură locuri de muncă pe bază de contract la agenţii economici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU