10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriFHL Car Wash, spălătorie auto de 250.000 de euro

FHL Car Wash, spălătorie auto de 250.000 de euro

FHL a deschis sâmbătă, la Craiova, cu ocazia împlinirii a zece ani de la înfiinţare, cel mai modern centru de spălătorie auto – FHL Car Wash. Situată pe str. Caracal, la nr. 328, spălătoria oferă un pachet complet de servicii de întreţinere auto (spălare auto exterior, curăţare şi spălare interior, polişare, tratament pentru plastice, aplicări folie omologată, lăcuire motor, curăţare jante, curăţarea sistemului de climatizare, tratamente parbrize).

„Investiţia în această spălătorie s-a ridicat la aproximativ 250.000 de euro. Nu ne lăudăm, dar suntem cei mai buni. Spălătoria va deservi 300-400 de maşini pe zi“, a declarat Marius Firan, proprietarul firmei, care a făcut, pentru invitaţi, o demonstraţie de spălare şi polişare auto.

Inaugurarea oficială a spălătoriei a fost urmată de o petrecere la care invitaţi de onoare au fost Marcel Pavel, Lavinia (şi trupa sa) şi Paul Negoiţă Band.

Din grupul FHL fac parte FHL Service (înfiinţat în 1998, se ocupă de reparaţii auto, comerţ cu piese de schimb şi transport auto), Star Automobile (concesionar Lada-Gazelle), Casa David (un elegant hotel de patru stele deschis în 2008) şi FHL Car Wash (spălătoria inaugurată sâmbătă).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII