11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPreţuri mici la Contex 2008

Preţuri mici la Contex 2008

Foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu“ face, de ieri, concurenţă magazinelor din Craiova. Cele 35 de firme participante la Contex 2008, ediţia de toamnă, expun produse la preţuri promoţionale.

Oferta de produse comercializate la preţ redus în Craiova s-a îmbogăţit pentru câteva zile. În perioada 3 – 7 septembrie, Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) „Oltenia“ organizează ediţia a VII-a a târgului Contex.

„Iată că la Craiova se întâmplă frecvent lucruri deosebite, care vin în sprijinul cetăţenilor şi al mediului de afaceri“, a declarat Constantin Răducănoiu, preşedintele CCI „Oltenia“, amintind de faptul că evenimentul succede Salonului naţional şi internaţional de turism.

 

Produse de iarnă, la preţuri pornind de la 35 de lei

 

Târgul inaugurat ieri vine în întâmpinarea celor care vor să se pregătească din timp pentru sezonul rece. Vizitatorii care-şi fac drum pe la Contex, în perioada târgului, îşi pot achiziţiona pulovere începând de la 35 de lei, paltoane la preţuri care variază între 120 şi 180 de lei şi botine şi cizme la 120 – 180 de lei. Nu lipsesc nici produsele din blană. „Avem marfă doar pentru noul sezon“, a declarat Elena Sandu, una dintre expozanţii din Craiova.

 

Promoţii şi solduri la hainele de vară

 

Oferta celor 35 de comercianţi (din Ploieşti, Slatina, Râmnicu Vâlcea, Cluj-Napoca, Suceava, Sibiu, Constanţa şi Bistriţa) prezenţi în foaierul Teatrului Naţional nu cuprinde însă numai produse din noile colecţii. Conform tradiţiei, vizitatorii vor beneficia, pe durata celor cinci zile de desfăşurare a manifestării expoziţionale, de preţuri şi oferte promoţionale. „Avem, în special, îmbrăcăminte de vară. Toată marfa e la preţ redus. Avem însă şi promoţii speciale, zilnice (la jumătate de preţ)“, a precizat Thomas Adesman, expozant din Slatina. Din categoria produselor de vară la preţuri reduse fac parte costumele de damă (de la 60 şi peste 200 de lei), tricouri (pornesc de la 10 lei), fuste (25 – 50 de lei), genţi din piele (80 – 240 de lei), încălţăminte (de la 70 de lei), pantaloni (de la 15 lei). La târg participă şi câteva firme care comercializează bijuterii de argint şi gablonţuri.

 

Oferta de geci de piele, cea mai diversificată

 

Cea mai diversificată ofertă de produse rămâne însă, ca şi la ediţiile precedente ale Contexului, cea a confecţiilor din piele, al căror preţ variază între 300 şi 700 de lei. „Preţul gecilor de damă variază între 300 şi 600 de lei. Gecile de bărbaţi se vând la preţuri de aproximativ 450 de lei“, a spus Cosmin Paşca, expozant din Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS