27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Mall în Slatina

Un centru comercial de tip mall va funcţiona în Slatina, de anul viitor. Slatina Plazza va include un supermarket, un magazin de electronice şi electrocasnice, magazine de îmbrăcăminte şi încălţăminte, o zonă cu restaurante şi cafenele, un loc de joacă pentru copii şi un fantasy park. Complexul va avea o suprafaţă totală construită de 44.000 de metri pătraţi şi va include o parcare de 500 de locuri, pe patru niveluri. Suprafaţa închiriabilă de 17.000 de metri pătraţi va fi dispusă pe două niveluri. Mall-ul va fi amplasat pe strada Piteşti, în apropiere de ALRO.

În prezent, Plazza Centers, societatea care realizează investiţia, a depus documentaţia necesară la Comisia de urbanism şi aşteaptă autorizaţia de construcţie pentru a începe lucrările. Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 40 de milioane de euro. „Slatina este capitală de judeţ şi un oraş puternic industrializat, care necesită şi locuri de petrecere a timpului liber. Vom investi aproximativ 40 de milioane de euro în singurul mall din judeţul Olt, pentru a răspunde nevoilor locuitorilor, care nu au în acest moment un loc de distracţie şi cumpărături la cele mai înalte standarde din Europa. Estimăm că vom inaugura mall-ul la finalul anului următor“, a declarat Luc Rosmans, country manager Plazza Centers România.

Plazza Centers este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de centre comerciale şi de divertisment din ţara noastră. Compania a intrat pe piaţă la sfârşitul anului 2006 şi, până acum, a iniţiat şapte proiecte de acest gen, estimând o investiţie de două miliarde de euro, în patru ani. Cele şapte centre comerciale sunt situate în Bucureşti, Hunedoara, Iaşi, Miercurea Ciuc, Slatina, Târgu Mureş şi Timişoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII