Acasă Bani & Afaceri Lamborghini Gallardo by edo competition

Lamborghini Gallardo by edo competition

edo competition Motorsport a adăugat un nou model cu taurul pe siglă în programul său de tuning, alături de Murcielago LP 640. Ca şi fratele mai mare, edo competition Gallardo beneficiază de prelucrarea ADN-ului său supersport şi de trăsături exterioare mai agresive.

Caracteristica remarcabilă a acestui model este acceleraţia fulminantă, edo competition reuşind să obţină performanţe crescute prin înlocuirea cutiei filtrului de aer cu una masivă, fabricată din carbon, convertori catalitici cu flux înalt de un design complet nou, precum şi recalibrarea sistemelor de control electronice ale motorului. Componentele noi ridică nivelul de putere dezvoltată la 560 CP (411 kW) la 8.250 de rotaţii pe minut. Plusul de 30 de cai- putere sau 22 kW se traduce printr-o viteză maximă mai mare cu 6 km/h, respectiv 320 km/h. Şi altă caracteristică interesantă: sunetul sistemului de evacuare modificat poate fi reglat printr-un buton de comandă.

Conceptul sport edo Gallardo Superleggera beneficiază de jante de circuit de 19 inci din trei piese, cu secţiune centrală tratată artificial, margini polişate de mână şi 39 de şuruburi din oţel inoxidabil.

Roţile faţă sunt echipate (la cerere) cu anvelope de dimensiuni standard, 245/35/ ZR 19, în timp ce puntea spate foloseşte cauciucuri Dunlop Sport Maxx 305/30/ ZR 19.

Adoptând această soluţie, edo competition permite clienţilor să refolosească anvelopele stoc pe noile jante. edo competition a avut în vedere şi atitudinea masculină pe care o are Gallardo Superlegerra, „aprinsă“ şi mai mult de o doză de „testosteron“ prin coborârea gărzii la sol cu 15 mm prin intermediul sistemului de suspensii. Datorită îmbunătăţirilor pe care le are maşina nimic nu ar putea să îi altereze, poziţia pe carosabil. Concluzia testului comparativ Edo Gallardo / MTM R8 făcut în iulie de publicaţia Autobild: edo Gallardo Superlegerra este maşina mai bine echilibrată, foarte rapidă, foarte manevrabilă, de cea mai bună calitate sub toate aspectele.

Specificaţii tehnice:

Motor: V10, 5.0l capacitate, aspirat natural

Putere maximă: 560 CP @8.250 rpm

Cuplu maxim: 540 Nm @ 6.800 rpm

CP/Litru: 112 cai-putere/ litru

Acceleraţie 0-100km/h : 3,7 secunde

Acceleraţie 0-200 km/h: 11,7 secunde

 

Exit mobile version