11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriIepuraşul vine cu produse bancare speciale

Iepuraşul vine cu produse bancare speciale

Pentru că spiritul Paştelui este din ce în ce mai pregnant, iar nevoile de finanţare ale craiovenilor au crescut în această perioadă, instituţiile financiar-bancare vin în întâmpinarea nevoilor potenţialilor clienţi cu oferte care mai de care mai atractive.

Având în vedere că volumul cumpărăturilor este în creştere comparativ cu alte perioade ale anului, craiovenii care achiziţionează cu cardul pot primi premii de la „iepuraşii“ bancari.

„Fiecare tranzacţie făcută cu cardul de credit Raiffeisen Bank MasterCard, dedicat Campionatului European 2008, poate aduce suporterilor premii constând în bilete la meciurile echipei naţionale, dar şi bani“, a declarat Steven van Groningen, preşedintele Raiffeisen Bank.

Şi cardul BCR pentru cumpărături emis sub această siglă aduce premii constând în bilete la EURO 2008. Condiţia este să faceţi cumpărături de minimum 50 de lei în perioada 7 martie – 30 aprilie 2008.

Şi clienţii ING pot primi bilete gratuite la meciurile naţionalei, cu condiţia să intre în posesia unui card de credit ING Master Card (sau să fi intrat în posesia sa după 31 martie) şi să răspundă la întrebările care vor demonstra că sunt suporteri adevăraţi ai naţionalei României.

 

Credite imobiliare cu premii

 

La acestea se adaugă oferte care aduc premii la contractarea creditelor bancare. Astfel, clienţii persoane fizice care contractează un credit de casă de la Banca Românească, membră a Grupului National Bank of Greece (NBG), primesc un premiu în valoare netă de 1.000 de lei. De această promoţie beneficiază clienţii care depun dosarele de credit până la 15 mai şi care utilizează creditul în perioada promoţiei sau la o dată ulterioară acesteia.

 

Comisioane 0%

 

Şi creditele de nevoi personale beneficiază de oferte în această perioadă. Cele de la BCR contractate până pe 30 aprilie pot fi încheiate în condiţii promoţionale – comision de analiză şi de acordare zero şi un nivel redus al comisionului de urmărire riscuri.

Şi BancPost are comision zero la creditele de consum destinate refinanţărilor contractate în perioada 10 aprilie – 15 mai 2008.

 

Dobânzi speciale la depozite

 

La mare concurenţă în această perioadă sunt, cum era firesc, dobânzile speciale la depozite. Astfel, pentru depozitele noi în lei, pe trei luni, atrase de populaţie în perioada 20 martie – 30 aprilie, Raiffeisen Bank plăteşte, în funcţie de valoarea depozitului, dobânzi de până la 10% pe an.

Şi Libra Bank a lansat o ofertă specială, care vizează tot produsele de depozitare în lei. „În cadrul promoţiei «Soluţii magice» pentru depozitele nou-constituite după data de 1 aprilie 2008 şi care întrunesc condiţiile de eligibilitate ale acestei promoţii, noile dobânzi standard corespunzătoare se vor aplica, împreună cu bonusul de 0,6%“, precizează www.librabank.ro.

Şi BCR are oferte speciale. Până pe 30 aprilie, depozitele cu dobândă fixă la termen de trei luni, în lei, beneficiază de o dobândă de până la 9%, iar cele în euro, de până la 4,3%.

La Credit Europe Bank, în perioada 31 martie – 16 mai, deponenţii beneficiază de 1% bonus pentru prima reînnoire a depozitului, dar şi de un cadou din partea băncii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS