10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriNoul Ford Focus, lansat în Craiova

Noul Ford Focus, lansat în Craiova

Focus, cel mai bine vândut model al fabricantului american, a „îmbrăcat“ stilul de design „kinetic“, regăsit pe actualul Ford Mondeo.

Facelift-ul a vizat, în primul rând, împrospătarea aspectului exterior. Grila faţă şi farurile sunt caracterizate de filosofia de design „kinetic“. Proiectoarele de ceaţă au fost redesenate, lămpile spate, de asemenea, fiind caracterizate de aspectul „fagure“, cu posibilitatea de a opta pentru tehnologia LED, oglinzile retrovizoare – cu 15% mai mari, având integrate semnalizatoare laterale. Capota a fost reproiectată, pentru a avea un aspect mai agresiv. „Practic, singurul element neschimbat este plafonul maşinii. În rest, totul a fost reproiectat şi îmbunătăţit, în ton cu noua filosofie de design“, a declarat Adrian Mărăşescu, directorul Plusauto Craiova, dealer Ford.

Interiorul nu a fost neglijat, fiind „tratat“ cu materiale de o mai bună calitate, tapiţerie schimbată, ceasuri de bord restilizate, consolă centrală „flow-through“ având integrată cotiera culisantă, disponibilă pe toate versiunile de echipare, elemente de design interior cromate, iar lista continuă cu noi dotări şi tehnologii, dintre care vom aminti gura rezervorului, proiectată astfel încât să înlăture riscul de a alimenta maşina cu altceva decât carburantul corespunzător motorizării. „Ne aşteptăm la performanţe ridicate pe piaţa românească, având în vedere că se numără printre cele mai solicitate modele din gama Ford“, a declarat Cătălin Grava, directorul general Romcar, importator Ford, cu ocazia lansării noului model în România, care a avut loc miercuri.

Dealerul craiovean contează, de asemenea, pe o cotă de vânzări ridicată a noului Ford Focus şi pregăteşte deschiderea unor reprezentanţe noi. „Avem deja două showroom-uri în Oltenia, la Craiova şi la Slatina, iar pe viitor urmează să inaugurăm alte două, în Drobeta Turnu Severin şi altul în Craiova“, a declarat Horaţiu Buzatu, patronul Plusauto.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU