12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriVodafone a redus tarifele apelurilor externe din reţeaua fixă

Vodafone a redus tarifele apelurilor externe din reţeaua fixă

Vodafone România a redus, pe 16 martie, cu până la 47% tarifele pentru convorbirile din reţeaua fixă a operatorului către toate reţelele internaţionale fixe şi mobile, pentru clienţii business, a anunţat vineri compania. „Noile tarife pentru apelurile internaţionale sunt disponibile companiilor care utilizează serviciile Vodafone de telefonie fixă, în cadrul soluţiilor integrate de comunicaţii, şi clienţilor Vodafone Office Zone. Acestea sunt disponibile începând cu prima factură emisă după 16 martie 2008“, se arată într-un comunicat al Vodafone România.

Clienţii din segmentul persoane juridice pot efectua apeluri către toate reţelele fixe europene la tariful de 0,08 euro/minut, cu 47% mai scăzut faţă de cel anterior, de 0,15 euro/minut. Apelurile către destinaţii fixe şi mobile din Statele Unite ale Americii, Canada, Alaska, Israel sau Hawaii sunt taxate cu 0,095 euro/minut, faţă de nivelul de 0,15 euro/minut, ceea ce corespunde unei reduceri de 37%. Apelurile internaţionale către reţelele mobile europene costă 0,18 euro/minut, nivel mai redus cu 18% faţă de tariful anterior, de 0,22 euro/minut. În cazul apelurilor către reţelele fixe sau mobile din America de Sud, Asia, Africa şi Australia, noul tarif practicat de operatorul român este de 0,28 euro/minut, aducând o scădere a costurilor cu 7%, comparativ cu tariful precedent, de 0,30 euro/minut.

Vodafone România este al doilea operator de telecomunicaţii mobile pe piaţa noastră, având 8,8 milioane de utilizatori la sfârşitul lunii decembrie 2007. Pe piaţa de profil mai activează Orange România – zece milioane de utilizatori, Cosmote România – 3,61 milioane de clienţi, Telemobil (Zapp) – peste 500.000 de abonaţi şi RCS&RDS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS