Acasă Bani & Afaceri Cornel Mondea a pierdut şefia Electroputere Craiova

Cornel Mondea a pierdut şefia Electroputere Craiova

Cornel Mondea a fost înlocuit ieri din funcţia de director general al Electroputere SA Craiova, el urmând să se ocupe de managementul societăţii din postura de director executiv. Pe postul de manager general a fost numit Olof Westman – cetăţean suedez impus în conducere de noul patronat al fabricii – compania saudită Al-Arrab Contracting Company. În organigrama de conducere au mai apărut două nume noi, tot cetăţeni suedezi.
Funcţia de director al Fabricii de Aparataj a fost preluată de Ake Burman, iar cea de director al diviziei de import/export – de Gunnar Hallstrom. Electroputere SA a informat ieri Bursa de Valori Bucureşti despre convocarea şedinţei Adunării Generale a Acţionarilor pentru 25 aprilie, în cadrul căreia se vor aproba situaţiile financiare şi descărcarea de gestiune a administratorilor pe anul 2007.

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.
Exit mobile version