13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Covrigii „sfinţi“ fac ravagii pe eBay

Vizitatorii site-ului de licitaţii on line eBay au fost cuprinşi de „febra covrigilor“. După ce CNN a prezentat un material video despre o licitaţie inedită, în care era scos „la mezat“ un covrig a cărui formă aminteşte de Fecioara Maria, site-ul a fost invadat de tot felul de produse de patiserie cu forme „sfinte“. „Dintr-un anumit punct de vedere, tot ce am făcut a fost să profităm de prostia umană, prezentă la tot pasul pe eBay“, a recunoscut Chad „Tanner“ Haney, care, împreună cu prietenii săi, a reuşit să obţină 20.100 de dolari pentru produsul „sacru“. „Lovitura“ lui Haney & Co. i-a inspirat şi pe ceilalţi „isteţi“ de pe eBay, în prezent existând 80 de oferte cu covrigi cu forma Fecioarei Maria. Covrigul „sfânt“ nu este singurul produs de patiserie care a „făcut ravagii“ pe internet. În urmă cu trei ani, o felie de pâine prăjită pe care se putea recunoaşte aceeaşi siluetă a Fecioarei a fost vândută pentru 28.000 de dolari.

Viaţa în albastru

Un instalator britanic a început să vadă totul în nuanţe de albastru, după ce a luat prea multe pastile de Viagra. După cum informează Krone.at, John Pettigrew, din Brighton, a recunoscut în faţa reporterilor de la tabloidul britanic The Sun că nu a dat atenţie avertismentului de pe ambalajul medicamentului, care atrăgea atenţia că o supradoză poate afecta vederea. Deşi au trecut două săptămâni de când a luat medicamentul, instalatorul continuă să vadă totul în jurul său în nuanţe de albastru. „Pur şi simplu, mă simţeam extraordinar cu aceste pastile, însă acum aş renunţa la tot sexul din lume dacă aş şti că voi fi din nou capabil să recunosc o cutie poştală roşie“, a declarat Pettigrew. Britanicul urmează să fie supus unei examinări amănunţite, pentru ca medicii să poată stabili dacă problemele de vedere vor fi de durată. Oricum ar fi, bărbatul are cel puţin o consolare. „Bine că sunt suporter al echipei Chelsea!“, a spus instalatorul, extrem de fericit că echipa sa favorită joacă mai mereu în echipament albastru.

Oscar nemeritat pentru Whoopi Goldberg

Site-ul Hecklerspray a realizat un sondaj inedit în încercarea de a desemna care au fost premiile Oscar acordate pe nedrept de-a lungul timpului. Lidera clasamentului s-a dovedit a fi Whoopi Goldberg, distinsă cu premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar graţie prestaţiei din „Ghost“. „Comedia este chiar amuzantă, dar nu e tipul de film pentru care ne aşteptăm ca Academia de Film să acorde un Oscar“, se menţionează pe site. Locul doi în clasament este ocupat de Michael Caine, pentru „The Cider House Rules“, în timp ce a treia treaptă pe podium revine Oscarului pentru cea mai bună actriţă, acordat lui Gwyneth Paltrow, pentru rolul din „Shakespeare in love“. Pe locul patru o regăsim pe Judy Dench, desemnată cea mai bună actriţă în rol secundar pentru prestaţia din acelaşi film. Locul următor este ocupat de Helen Hayes, distinsă cu premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar în „Airport 1970“. Robin Williams, desemnat cel mai bun actor în rol principal pentru „Good Will Hunting“, ocupă poziţia a şasea, în timp ce „codaşa“ clasamentului este Kim Basinger, câştigătoarea premiului pentru cea mai bună actriţă în rol secundar pentru prestaţia din „L.A. Confidential“.

J.Lo, din nou acasă

La doar câteva zile după ce a adus pe lume o fetiţă şi un băieţel, diva sud-americană Jennifer Lopez s-a întors, în sfârşit, acasă. După cum informează Libero.it, vedeta portoricană a părăsit North Shore University Hospital din Long Island şi a revenit la reşedinţa sa din New York, împreună cu cei mai noi membri ai familiei. Informaţia a fost confirmată de obstetriciana solistei, Anita Sadaty. Elanie Goldsmith-Thomas, una dintre cele mai bune prietene ale lui Jennifer, a povestit că vedeta împreună cu soţul său, Marc Anthony, sunt foarte fericiţi şi nu pot sta nici un minut departe de gemeni. „Jennifer este foarte bine, şi se simte binecuvântată. Mi-a spus că ea şi Marc sunt alături de gemeni în fiecare clipă“, a povestit Elanie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS