24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriUnele meserii au gust plăcut

Unele meserii au gust plăcut

Dacă sunteţi în căutarea unui nou loc de muncă sau doriţi să scăpaţi de plictiseala actualului job, site-ul www.myjob.ro vă prezintă cele mai vânate slujbe.

 

Când aveţi un job care vă place, practic nu simţiţi că munciţi. Locurile de muncă vânate diferă de la persoană la persoană, în funcţie de pasiunile şi pregătirea fiecăruia. Cu cât vă place mai mult jobul pe care îl faceţi, cu atât mai bine vă veţi gestiona ziua de muncă şi viaţa personală. Aşa că, atunci când vreţi să vă angajaţi, luaţi în calcul şi următoarele meserii.

Somelier

Ridicată la rang de artă, profesia de somelier presupune, în primul rând, degustarea de vinuri. În spatele acestui job plăcut şi râvnit stă însă o intensă muncă de perfecţionare, pentru că notorietatea profesiei implică responsabilitate. Restaurantele de lux au somelier propriu, iar salariul este corelat cu vechimea în domeniu şi profesionalismul.

Agent de turism

Puteţi opta între cele două locuri de muncă de profil dintr-o agenţie de turism. Fie alegeţi un job de ghid turistic, care vă permite să vizitaţi locuri şi să le vorbiţi oamenilor despre ele, fie alegeţi să lucraţi la birou, făcând rezervări la hotel, la restaurante şi dându-le recomandări turiştilor. Salariul nu este foarte mare, însă puteţi avea reduceri la transport sau cazare când plecaţi în vacanţă.

Bucătar

Jobul de bucătar este transformat în artă la restaurantele care se respectă. Cu cât vă perfecţionaţi în arta gastronomiei, cu atât veţi fi mai bine plătit şi veţi avea recunoaşterea muncii dumneavoastă.

Client misterios

Dacă aţi visat la cariera de spion, dar v-a fost teamă de consecinţe, iată o alternativă legală care vă poate oferi ceva adrenalină. Plătite la proiect, locurile de muncă tip client misterios, „incognito“, înseamnă să mergeţi să vă faceţi cumpărăturile sau să solicitaţi serviciile la o anumită companie, pentru ca mai apoi să apreciaţi calitatea acestora. Chiar compania căreia îi „spionaţi“ angajaţii vă va plăti.

Agent sportiv

În acest job veţi avea de lucrat cu banii. Negocierile şi afacerile din culise, precum şi menţinerea unei bune imagini a clientului vor fi specialitatea dumneavoastră. Cu cât notorietatea sportivului este mai mare, cu atât va creşte şi câştigul dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS