16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriDell a lansat notebook-ul XPS M1730

Dell a lansat notebook-ul XPS M1730

Compania Dell a lansat notebook-ul XPS M1730, cunoscut sub numele de „The Beast“ de către jucătorii care îşi doresc performanţe maxime de joc.

M1730 este primul sistem notebook care încorporează tehnologia AGEIA PhysX Mobile prin intermediul procesorului AGEIA PhysX 100M. „Dell îşi propune să creeze sisteme care să ofere împătimiţilor de jocuri experienţe nemaiîntâlnite. Echipa care a proiectat XPS M1730 a colaborat cu dezvoltatorii unor jocuri de top, precum The Orange Box, Half Life 2 de la Valve şi BioShock de la 2K Games, pentru a se asigura că acest notebook funcţionează la randamentul maxim, necesar generaţiilor viitoare de jocuri“, a declarat Adam Griffin, XPS Product Manager, Dell EMEA. Procesorul Intel Extreme Edition Core 2 Duo permite funcţionarea în mod overclocking cu până la Bin +2 (până la 3.2 GHz). Notebook-ul dispune, de asemenea, de tehnologia NVIDIA SLI cu suport pentru DirectX 10.

Pentru amatorii de jocuri on line, XPS M1730 pune la dispoziţie cele mai multe opţiuni de conectivitate disponibile în prezent pentru un notebook. XPS M1730 dispune de conectivitate mobilă în bandă largă integrată, prin reţeaua Vodafone în Regatul Unit, Germania, Irlanda, Olanda şi Spania, prin reţeaua SFR în Franţa şi prin reţeaua TeliaSonera în Suedia, Danemarca, Finlanda şi Norvegia, precum şi de opţiuni multiple Wi-Fi şi tehnologie Wireless-N. Sistemul integrează o cameră web de 2 megapixeli şi microfon digital cu acoperire de 360 de grade – pentru ca jucătorii să simtă cu adevărat intensitatea competiţiei.

Curierul Naţional

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS