15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriStudentul anului, angajat cu potenţial

Studentul anului, angajat cu potenţial

Vrei să renunţi la viaţa de student în anonimat, vrei să ţi se recunoască meritele şi calităţile, vrei ceva mai mulţi bani de buzunar? Nu îţi trebuie decât iniţiativă, curaj, entuziasm, materie cenuşie şi un formular completat pentru a te înscrie în competiţia „Studentul anului“.

„Studentul anului“ este un proiect al Asociaţiei Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP), aflat la a VI-a ediţie, destinată celor mai buni studenţi în economie, arhitectură, jurnalism, medicină şi IT. Aceştia se pot înscrie până pe 18 noiembrie în competiţie şi pot câştiga premii între 500 şi o mie de euro. „Am iniţiat acest proiect pentru a încuraja competiţia între cei mai buni studenţi şi pentru a le oferi posibilitatea de a fi evaluaţi la nivel naţional cu scopul de a evidenţia elita mediului universitar românesc. Pe lângă premii de excelenţă în valoare de 500 de euro, studenţii câştigători vor primi şi trofeul «Studentul anului» şi recunoaşterea meritelor sale în cadrul galei «Studentul anului»“, a declarat Alexandru Gotca, Project Manager „Studentul anului“.

 

De la premii în bani, la un job bine plătit

 

Sunt eligibili studenţii în anii terminali, înscrişi la zi sau masteranzi la o facultate cu profil economic, de jurnalism, arhitectură, medicină sau IT, din România.

Pentru a fi studentul anului, tinerii să acceseze site-ul www.studentulanului.ro, să caute pagina categoriei la care vor să concureze, să rezolve tema de concurs şi să trimită pe e-mail la adresa specificată în formularul de înscriere completat împreună cu tema rezolvată. Jurizarea şi selecţia câştigătorilor vor avea loc în perioada 20 noiembrie – 3 decembrie 2007, iar premiile vor fi decernate în cadrul Galei „Studentul anului“, pe 13 decembrie. Premiul pentru câştigători va fi de 1.000 de euro, următorii doi clasaţi primind fiecare câte 500 de euro. Cei trei finalişti de la fiecare categorie vor primi şi diplome, pachete de cărţi şi abonamente la reviste de specialitate şi premii personalizate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS