12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriSe caută agricultori pentru Spania

Se caută agricultori pentru Spania

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Dolj va organiza luna aceasta selecţie pentru persoanele care doresc să muncească în domeniul agricol în Spania.

Evenimentul se va desfăşura la sediul Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova, începând cu ora 9.00. După această primă selecţie, la Craiova vor veni cei trei angajatori spanioli, care vor alege 372 de persoane. „Această primă selecţie organizată de AJOFM Dolj se adresează doar persoanelor care s-au înregistrat în baza de date a Oficiului pentru Migraţia Forţei de Muncă (OMFM) înainte ca acesta să fie desfiinţat“, a declarat Daniela Dobrin, directoarea executivă a AJOFM Dolj.

Potrivit acesteia, agenţia a făcut o preselecţie iniţială – dintre cei 2.500 de doljeni înscrişi în baza de date a OMFM – a potenţialilor candidaţi care corespund cerinţelor angajatorilor spanioli. Anunţarea persoanelor în vederea participării la selecţia din 17 august se va face telefonic.

„Aceste persoane se vor regăsi şi pe listele care vor fi afişate începând cu 9 august la sediul AJOFM Dolj“, a spus Dobrin. Potrivit acesteia, la selecţie vor participa şi persoane invitate de AJOFM Olt, Teleorman, Vâlcea şi Gorj.

Solicitanţii care se înscriu în baza de date ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate vor putea participa la selecţiile viitoare organizate atât la nivelul judeţului Dolj, cât şi în alte judeţe ale ţării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII