24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte ştiri

Rochie de mireasă de două milioane de euro

Cea mai scumpă rochie de mireasă din lume va putea fi admirată la sfârşitul prezentării colecţiei lui Lorenzo Riva, care va avea loc pe 11 iulie la Palatul Valentini din Roma. După cum informează Libero.it, rochia creată în stilul „fortuny„ este împodobită cu 300 de diamante Leo Cut şi este estimată la două milioane de euro. Ea a fost comandată pentru nunta unei prinţese indoneziene.
Număr record de nunţi în Sofia
Un număr nemaiîntâlnit de nunţi se aşteaptă în această sâmbătă la Sofia. Perechile au hotărât să-şi unească destinele pentru că cei trei de 7 din  data de 7.07.2007 le vor aduce fericirea în noua familie. „Numai la Sofia se  vor căsători 171 de perechi. Numărul reprezintă un record pentru capitală“, a spus Saşka Gabrovska, directoarea Casei de Căsătorii din Sofia.

Soţ despăgubit pentru infidelitatea nevestei

Un soţ înşelat a fost despăgubit cu suma de 4.800 de dolari de bărbatul care „i-a şterpelit“ nevasta. După cum informează Tgcom.it, cei doi formau un cuplu destul de libertin, bărbatul neavând nici o problemă din cauza infidelităţii soţiei sale. În cele din urmă, femeia s-a îndrăgostit de amantul său şi şi-a părăsit soţul. Acesta s-a adresat instanţei cerând despăgubiri pentru „furtul de afecţiune“. Judecătorul l-a condamnat pe amant la plata a 4.800 de dolari pentru faptul că i-a zdrobit inima soţului, după ce a fugit cu nevasta acestuia. Soţul înşelat, Arthur Friedman, şi-a bazat denunţul pe o veche lege încă în vigoare care protejează împotriva daunelor provocate de pierderea persoanelor dragi. „Acest om mi-a distrus viaţa, m-a înjunghiat pe la spate. Ceea ce a făcut el este greşit. Iar eu am vrut să mă răzbun“, a spus Friedman. La rândul său, amantul nu a negat că a avut o relaţie cu Natalie Friedman, însă s-a declarat extrem de surprins de faptul că a trebuit să plătească atât de scump pentru aventura sa.

Drew Barrymore – din nou îndrăgostită

Cunoscuta actriţă Drew Barrymore este din nou îndrăgostită. Fericitul ales este starul din serialul „Stagiarii“, Zach Braff . Cei doi au fost zăriţi în ipostaze tandre în New York. În două seri consecutive, cei doi porumbei au fost surprinşi împărtăşind clipe de tandreţe, informează Daily Mail. Drew vine după o serie de relaţii eşuate cu bateristul Fabrizio Moretti şi regizorul Spike Jonze, în timp ce Zach a avut o relaţie cu actriţa şi cântăreaţa Mandy Moore.

Fiica lui Pavarotti dezminte zvonurile legate de sănătatea tatălui său

Terri Robinson, purtătorul de cuvânt al tenorului Luciano Pavarotti, a pus la îndoială veridicitatea interviului dat publicităţii în cel mai recent număr al revistei italiene Diva e Donna, în care fiica artistului, Giuliana, spune că tatăl său nu mai are mult de trăit. Potrivit reprezentantului lui Pavarotti la Londra, Giuliana s-a declarat „oripilată“ de faptul că vorbele sale au fost „scoase din context şi folosite într-o manieră scandaloasă“. Aceasta afirmă că nu a pronunţat în nici un moment cuvintele ce i-au fost atribuite, declaraţia sa fiind interpretată în mod greşit. Însuşi Luciano Pavarotti a declarat miercuri pentru Corriere della Sera: „Vreţi să vă zic dacă am murit? Mă simt mai bine, mă refac. Sunt aici cu soţia mea Nicoletta şi fiica noastră Alice, de patru ani şi jumătate“. Potrivit lui Terri Robinson, Pavarotti se simte pe zi ce trece mai bine şi a apreciat faptul că oamenii i-au respectat dorinţa „să stea departe de lumea artistică pe perioada cât se recuperează după boală“. „Adevărul este că maestrul gândeşte pozitiv. Îşi petrece timpul între Modena şi Pesaro, în fiecare zi predă şi actualmente se află în studio pentru a înregistra un nou album. Încearcă să se bucure de vacanţa de vară alături de soţie şi de familie“, a declarat reprezentantul tenorului.

Jessica Simpson, din nou cu Cook

Jessica Simpson a alimentat speculaţiile că s-a întors în braţele actorului Dane Cook, după ce s-a întâlnit cu acesta la concertul Prince’s Vip susţinut la hotelul Roosevelt din Los Angeles. Potrivit site-ului news.sawf.org, cei doi au fost împreună în timpul filmărilor pentru pelicula „Employee Of The Month“ şi, în timpul concertului din Los Angeles, au lăsat de înţeles că formează în continuare un cuplu. „Pe toată durata concertului, Jessica şi Dane au râs şi s-au îmbrăţişat, lucru care dovedeşte fără îndoială că sunt împreună“, a precizat un apropiat al cuplului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS