9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriUn buletin fals de securitate Microsoft ascunde un troian

Un buletin fals de securitate Microsoft ascunde un troian

Atenţie, clienţi Microsoft! Mesajul venit prin mail de la adresa „[email protected]“, având ca subiect „MS07-0065 – Critical Update“, conţine un link către un website care găzduieşte un troian, informează www.smartnews.ro. Mesajul spam avertizează asupra unui update critic de securitate al Microsoft şi este trimis de un spammer care doreşte doar să preia controlul asupra PC-urilor victimelor. Utilizatorii de software Microsoft trebuie să fie atenţi la mesajele primite şi link-urile pe care dau click, mai ales că Microsoft nu trimite update-urile de securitate prin mail.

Dell a lansat două monitoare plate

Dell a anunţat săptămâna trecută lansarea a două monitoare plate din segmentul entry-level destinate companiilor din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, informează www.smartnews.ro.
Monitoarele E178FP şi E198WFP sunt disponibile la preţurile de 189 de euro, respectiv 199 de euro, preţuri care nu includ TVA şi taxele de livrare. Noile modele oferă performanţe optimizate faţă de generaţiile anterioare datorită unei rate de contrast şi luminozităţi mai mari. În comparaţie cu monitoarele plate tradiţionale, noile produse au un timp de răspuns mai redus, ceea ce se traduce printr-o redare a unor imagini mai clare şi o incidenţă mai mică a fenomenului de ghosting (apariţia de umbre ale imaginilor pe ecran). Monitoarele E178FP şi E198WFP pot fi montate pe birou sau perete şi au fost create pentru gestionarea eficientă a cablurilor, reducând dezordinea produsă de acestea şi valorificând la maximum spaţiul disponibil de lucru. Create pentru confort, monitoarele au un unghi de vizualizare mai mare, de până la 160 de grade, şi un stand mobil.
Modelul E198WFP de 19 inci este destinat utilizatorilor care au nevoie de un monitor cu ecran lat pentru rularea aplicaţiilor multimedia şi pentru activităţile profesionale zilnice. Integrează conectivitate DVI, care permite redarea de conţinut în format HD (de înaltă definiţie) protejat, cu suport pentru HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection), optimizând vizualizarea aplicaţiilor grafice, multimedia şi video. În plus, permite rularea mai multor aplicaţii pe acelaşi ecran.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS