10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriRaiffeisen Bank s-a întâlnit cu IMM-urile

Raiffeisen Bank s-a întâlnit cu IMM-urile

Conducerea Raiffeisen Bank Craiova s-a întâlnit joi cu reprezentanţii a aproximativ 20 de microfirme din localitate pentru a le prezenta portofoliul de produse şi servicii ale băncii destinate Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (IMM). „Obiectivul acestei întâlniri a fost în primul rând de a se face cunoscută oferta noastră pe piaţa IMM-urilor. Sunt întâlniri lunare, astfel încât potenţialii clienţi să ne cunoască produsele, dar şi să se cunoască între ei“, a explicat Cătălin Popescu, directorul Raiffeisen Bank Craiova.

În plus, astfel de întâlniri le permit micilor întreprinzători să afle ce produs li se potriveşte cel mai bine. „La noi, toate produsele sunt în permanentă mişcare, periodic apar modificări de produse pentru a ne adapta nevoilor clienţilor şi cerinţelor pieţei“, a adăugat Cătălin Popescu. Acesta le-a explicat celor prezenţi joi la întâlnire că Raiffeisen Bank nu este o bancă nici scumpă, nici foarte ieftină, ci una care prezintă o garanţie atât pentru clienţii cu credite, cât şi pentru cei ce au depozite. În plus, banca îşi propune să fie foarte rapidă în relaţia cu IMM-urile, astfel că, în funcţie de cifra de afaceri şi nevoile fiecărei firme în parte, banca poate prezenta o ofertă în maximum două ore.

Pe lângă procedurile simplificate, reprezentanţii băncii au oferit o serie de alte motive IMM-urilor pentru a se orienta către aceasta, printre care credite fără garanţii, acordate fără rulaj prealabil cu banca, dobândă ce se calculează zilnic, nu lunar (pentru overdraft).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS