22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriBRD şi-a extins reţeaua din Dolj

BRD şi-a extins reţeaua din Dolj

BRD Groupe Societe Generale a inaugurat joi o nouă agenţie în Craiova. Agenţia „Marin Sorescu“ este situată pe strada A.I. Cuza, lângă Piaţa Centrală. „Aceasta este cea de-a şaptea de anul acesta şi cea de 17-a din Craiova. Cu toate că este o agenţie de tip express, are dimensiuni mai mari pentru că vrem să oferim servicii mai bune, la sucursală fiind probleme cu parcarea“, a explicat Silviu Cîrstea, purtătorul de cuvânt al BRD Craiova. Potrivit acestuia, agenţia oferă toată gama de produse şi servicii a băncii.

Două agenţii într-o săptămână

Pe principiul diversificării reţelei, Agenţia „Marin Sorescu“ este cea de-a doua unitate bancară deschisă de BRD în această săptămână. Prima a fost inaugurată miercuri. „Cu o zi înainte am inaugurat Agenţia «Nicolae Romanescu», situată în zona 1 Mai-Popoveni (vizavi de Târgul de Săptămână)“, a adăugat Silviu Cîrstea. Potrivit lui, această agenţie este cea de-a doua din cartierul 1 Mai, dar era o necesitate, prima fiind extrem de aglomerată.
Pentru cele două noi agenţii deschise BRD continuă campania „Acum ai un nou vecin“, care va dura cinci săptămâni. Fiecare client primeşte câte un cupon de concurs în baza căruia poate câştiga, prin tragere la sorţi, în fiecare zi, diverse premii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU