8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriRetelele bancare sunt in expansiune

Retelele bancare sunt in expansiune

Potrivt site-ului www. 1001case.ro, conform metodelor de marketing deja testate in afara, banca trebuie sa migreze incet spre client – mai exact spre locul unde acesta isi desfasoara activitatea curenta.


Si in Craiova, tendinta bancilor comerciale de a veni tot mai aproape de clienti este accentuata, mai ales ca nevoia de bani pentru bunuri de consum sau pentru achizitia de locuinte este in crestere. Drept urmare, in luna martie, in Craiova au fost deschise patru noi agentii bancare. Doua dintre acestea apartin bancii Bancpost (Agentia Cuza si Agentia Mihai Viteazul) si doua BRD Groupe Societe Generale (Agentia I.D. Sirbu si Agentia Simplon).


BRD a mai lansat o noua unitate si in Corabia.


„Tendinta de extindere se va manifesta si in 2007“


Potrivit informatiilor primite de la reprezentantii Bancii Nationale a României, la inceputul acestui an, in Craiova erau aproximativ 78 de unitati bancare – sucursale coordonatoare, alte sucursale, agentii si puncte de lucru. La mijlocul lunii trecute, directorul sucursalei remarca faptul ca in urmatoarea perioada bancile isi vor mentine tendinta accentuata de extindere a retelelor de sucursale si agentii in Craiova si judet. „Tendinta de extindere a numarului de agentii si de puncte de lucru se va manifesta si in 2007 atât in Craiova, cât si in orasele si comunele mari din judet“, a afirmat Gheorghe Gherghinescu, directorul Sucursalei Judetene a BNR Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS