5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriNoul Mitsubishi Outlander

Noul Mitsubishi Outlander

Mitsubishi a creat noul Outlander pe baza experientei acumulate in timp in competitiile de specialitate, cum este Raliul Dakar, si pe baza traditiei automobilelor cu tractiune integrala.


Noul Mitsubishi Outlander, SUV cu tendinte sportive, vrea sa se evidentieze prin comportamentul dinamic si sistemul de tractiune integrala in combinatie cu sistemele de siguranta activa. Outlander dispune de tractiune integrala AWC (All Wheel Control), care imbina sistemul de tractiune integrala controlata electronic cu cele de control activ al stabilitatii. Propulsorul este un motor de 2.0 litri cuplat la o cutie de viteze manuala cu sase trepte. Un comutator amplasat pe consola centrala permite selectarea modului cel mai potrivit de condus: 2WD, 4WD sau 4WD Lock. Comutarea intre 4×2 si 4×4 se face rapid.


Modul 2WD permite soferului selectarea tractiunii pe puntea fata si este folosit pentru a asigura un consum redus de combustibil. 4WD este modul de tractiune integrala nepermanenta care permite transmiterea automata a puterii si catre puntea spate, pentru performante mai bune indiferent de suprafata de rulare, iar la modul 4WD Lock (diferential blocat) cuplul este transmis permanent catre puntea spate, fiind folosit de obicei pe drumuri pietruite, la tractare si la mersul pe sosele alunecoase si acoperite de zapada.


Sistem audio de 650 W


Proiectantii au acordat mare atentie facilitarii accesului la portbagaj. Partea inferioara a hayonului se poate deschide pentru a facilita incarcarea articolelor grele. Joaca un rol multifunctional si este proiectata sa reziste la 200 kg. Dotarile includ un sistem audio de 650 W Rockford Fosgate dotat cu magazie de sase CD-uri, compatibila MP3, cu opt difuzoare si un subwoofer. Sistemul dispune si de un hard disk cu o capacitate de 30 Gb si poate stoca harti de navigatie. Volanul include comenzi pentru acest sistem audio, precum si kit-ul hands-free Bluetooth pentru telefonul mobil si sistemul de control al pilotului automat. Outlander mai dispune si de un sistem de acces si pornire care permite deschiderea usilor fata si a hayonului si pornirea motorului fara folosirea cheii de contact.


Pachetul de siguranta include ABS cu sistem electronic de distributie a fortei de frânare EBD, centuri pretensionate cu limitatoare de sarcina. Caroseria este proiectata dupa principiul RISE (sistem de deformare controlata la impact) si ajuta la sporirea sigurantei pasagerilor. Outlander vine in trei variante, Invite, Intense si Instyle, iar preturile cu TVA variaza intre 26.000 si 34.000 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS