21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriBanca C.R. Firenze are un nou sediu

Banca C.R. Firenze are un nou sediu

Incepând de joi, Sucursala Craiova a Bancii C.R. Firenze este situata pe strada Aries, nr.1, bl A, parter (Luxor). Banca isi propune sa promoveze o noua atitudine, al carei mesaj este de a reusi impreuna. „Suntem o banca deschisa si receptiva la solicitarile clientilor, conducându-ne dupa principiul „«Noi per il cliente»“, in conformitate cu principiul actionarului majoritar, Banca C.R. Firenze Italia. Dorim sa oferim atât produse si servicii corporate, cât si pentru retail banking, la standarde inalte, intr-un mediu profesionist“, a declarat Adrian Albulescu, directorul sucursalei Bancii C.R. Firenze Craiova.


Potrivit unui comunicat de presa emis de banca, aceasta ofera clientilor sai toata gama de produse si servicii existente in momentul actual pe piata financiar-bancara din România (depozite la vedere si la termen, credite pentru finantarea activitatii persoanelor juridice, credite acordate persoanelor fizice).


Participând la inaugurarea noului sediu, Nicolae Giugea, prefectul judetului Dolj, a subliniat faptul ca prezenta bancilor in oras inseamna dezvoltare. „Era normal sa mai avem o banca italiana, având in vedere ca in Craiova este cea mai mare si mai veche comunitate de italieni. Prezenta bancilor in Craiova inseamna dezvoltare locala si regionala (pentru ca facem parte dintr-un angrenaj)“, a afirmat Nicolae Giugea.


Banca C.R. Firenze România va mai deschide sucursale in patru orase


Banca C.R. Firenze România, fosta Daewoo Bank, a devenit parte a grupului bancar cu acelasi nume in martie 2006, dupa transferul pachetului majoritar de actiuni (56,23% din capitalul social) catre Banca C.R. Firenze din Italia. In acest moment, reteaua Bancii C.R. Firenze România este constituita din 11 sucursale (sapte la Bucuresti, Craiova, Constanta, Satu Mare si Timisoara). Banca isi propune insa ca in prima parte a acestui an sa fie deschise opt noi sucursale (patru in Bucuresti si in patru orase din tara cu potential ridicat – Cluj Napoca, Brasov, Râmnicu Vâlcea si Arad).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS