6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriManagerii care nu dau randament vor fi demisi

Managerii care nu dau randament vor fi demisi

Managerii de spitale care nu vor realiza indicatorii de performanta risca sa fie demisi. In acest context, noii manageri de spitale din judetul Dolj au fost chemati vineri la sediul Autoritatii de Sanatate Publica (ASP) Dolj, in vederea semnarii contractelor de management si stabilirea indicatorilor de performanta pe care trebuie sa-i realizeze anul viitor unitatile sanitare conduse de ei.


Contractul se refera la indicatorii de performanta (privind resursele umane, indicatori de calitate, servicii, economico-financiari si de management) care trebuie atinsi de fiecare unitate sanitara si care vor fi stabiliti in baza negocierilor dintre manageri si ASP din fiecare judet. „Pentru aceasta, s-a constituit o comisie centrala si una la nivelul Autoritatii de Sanatate Publica, ultima negociind cu managerii indicatorii de performanta. In urma negocierii, s-a incheiat un proces-verbal care va fi trimis comisiei centrale. Dupa verficarea acestor procese-verbale, managerii vor merge la Bucuresti pentru a semna contractele“, a declarat prof. dr. Dan Gabriel Mogos, directorul ASP Dolj.


Noii manageri de spitale din Dolj au primit inca de saptamâna trecuta ordinele de numire semnate de ministrul sanatatii, iar contractul de management pe care urmeaza sa-l semneze, in baza Ordinului nr. 1508/07.12.2006, va fi valabil trei ani. Contractul va putea fi prelungit sau va inceta inainte de termen, in cazul in care, in urma evaluarii anuale, managerul nu va realiza indicatorii de performanta stabiliti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS