15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriGrecii au adus mall-ul la primarie

Grecii au adus mall-ul la primarie

Un proiect de 80 de milioane de euro s-ar putea concretiza in primul semestru al anului 2009 printr-un mall, localizat in vecinatatea Parcului „Romanescu“, pe strada Caracal.


In cadrul unei conferinte organizate in incinta Primariei Craiova a fost prezentat proiectul pentru Craiova Mall. Finantarea se ridica la suma de 80 de milioane de euro, cele trei firme implicate fiind Elmec România, Alesonor Grup si Global Eye Investments.


Proiectul se afla in faza de implementare, iar investitorii si-au propus pentru mall o cladire cu patru niveluri, incluzând parcare subterana, 122.000 de metri patrati de constructie, cu 54.000 de metri patrati oferiti agentilor comerciali spre inchiriere, 2.000 de locuri de parcare.


Proiectul se vrea integrat in arhitectura Parcului „Romanescu“, cu intrare in parc, astfel incât vizitatorii sa aiba acces la magazinele ce vor functiona in mall, precum si la cinematografele de la nivelurile doi si trei.


„Avem nevoie de sprijinul autoritatilor locale ca sa ducem la bun sfârsit acest proiect“, a declarat Razvan Dumitrescu, investment director la Elmec România SRL, precizând ca mall-ul va fi finalizat in primul semestru al anului 2009.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU