10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAsfaltari de peste noua miliarde

Asfaltari de peste noua miliarde

Programul de asfaltari in municipiul Petrosani a inghitit in acest an, de la bugetul local, peste noua miliarde de lei, iar pentru prima data in istoria orasului au fost asfaltate si strazi din cartierul Colonie. Banii au ajuns pentru reparatiile arterelor principale, dar s-au asfaltat si câteva drumuri din cartierele marginase, aici lucrarile fiind inca la inceput. „Am reusit totusi sa asfaltam in mare parte tot ceea ce s-a stricat peste iarna. Nu mai sunt gropi si vrem ca si in Colonie sa mai facem câte ceva. Acum avem in lucru doua strazi de acolo, iar alte doua au fost deja asfaltate“, a spus Carol Schreter, primarul municipiului Petrosani.


Totusi, primarul recunoaste ca lucrarile sunt minore si pune acest fapt pe seama lipsei de fonduri, dar si pe a lucrarilor care ar mai trebui facute in zonele ce necesita asfaltare. „Marea noastra problema ramâne canalizarea din Colonie, pentru ca, si daca am avea bani, acolo tot nu putem face mai mult, pâna nu se introduce canalizarea. Avem promisiuni ca se va gasi finantare pentru aceasta si abia apoi putem vorbi de asfalt“, a mai spus Schreter.


In prezent, lucrarile de asfaltare se desfasoara pe strada Lunca, din zona Coloniei, si au fost finalizate recent pe strada Plopilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS