Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Cimitire cu conexiune la internet


Mai nou, toate cimitirele din New York sunt conectate la internet. Dupa cum informeaza Tageszeitung.de, accesând site-ul www.cemetry.tot, doritorii isi pot alege „locul de veci“ mult visat sau isi pot vizita, in mod virtual, rudele decedate. „Oferim rudelor camere web subterane, cu ajutorul carora pot observa procesul de descompunere a decedatului. Poate suna groaznic, insa este un serviciu extrem de solicitat“, a spus Herrmann Undertaker, administratorul site-ului. Site-ul ofera si o noua „tonalitate a mortii“, gratie unor tehnici acustice inovative. Cu ajutorul unor microfoane speciale face, de exemplu, posibila receptarea zumzaitului insectelor adunate lânga cadavru. Toate aceste servicii insa sunt destul de costisitoare. Pentru a putea asista la descompunerea cadavrului rudei indragite, new yorkezii trebuie sa scoata din buzunar 100 de dolari pe luna, abonamentul fiind prelungit pâna când cadavrul s-a descompus total.


Un hot ghinionist a dat nas in nas cu 20 de luptatori de sumo


Un hot japonez, care credea ca a avut norocul sa gaseasca o usa neinchisa cu cheia intr-un bloc din Osaka, a dat nas in nas cu 20 de luptatori de sumo, care locuiau acolo, informeaza site-ul Yahoo!News. „L-am luat pe individ si l-am strâns in brate“, a povestit Dewanosato, un luptator de sumo cu o inaltime de 1,80 m si o greutate de 131 de kilograme. „Am fost inhatat de un barbat imens si, când a aprins lumina, am vazut ca sunt inconjurat de 20 de luptatori de sumo“, a declarat Konoshin Kawabata, un somer de 48 de ani. „Am fost foarte surprins si am tremurat de frica“, a mai spus hotul ghinionist.


Cocaina ascunsa in statui ale Fecioarei Maria


Politistii americani au anuntat ca au anihilat o importanta retea de traficanti de cocaina, care isi ascundeau „marfa“ in statui ale Fecioarei Maria. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, 11 persoane au fost arestate si au fost confiscate peste 200 de kilograme de cocaina si 500.000 de dolari, au anuntat oficiali americani. Traficantii, originari din Mexic, ascundeau substantele stupefiante in statui reprezentând-o pe Fecioara Maria, de tipul celor care se intâlnesc in cimitire si mausolee. „Membrii organizatiei se foloseau de aceste ornamente pentru morminte pentru a introduce cocaina in New York“, a declarat agentul special John Gilbride. Potrivit acestuia, reteaua a fost in intregime anihilata.


Victoria Beckham publica „biblia frumusetii“


Victoria Beckham planuieste sa „ia cu asalt“ lumea modei, lansând un ghid de frumusete. Potrivit site-ului Femalefirst.co.uk, fosta Spice Girl, de 31 de ani, care si-a publicat autobiografia in 2002, sub numele „Learning To Fly“, cocheteaza de mai mult timp cu scriitorul Hadley Freedman, in incercarea de a realiza o „biblie a modei“. Noua carte, care se va numi „That Extra Half An Inch“, va include secretele de frumusete folosite de cele mai cunoscute staruri hollywoodiene, precum si câteva interviuri realizate cu designeri celebri. „Lucrez la aceasta carte de aproape sase luni. Mi-a fost foarte greu sa pastrez secretul, dar acum ma bucur ca totul s-a aflat, pentru ca voi putea vorbi deschis despre proiectul meu“, a declarat fosta cântareata.


Helena Christensen – noua imagine Ultimo


Superbul fotomodel Helena Christensen a devenit noua imagine a firmei de lenjerie intima Ultimo. Dupa cum informeaza tabloidul britanic The Sun, frumosa daneza s-a impus in fata vedetelor din „Desperate Housewives“, Eva Longoria si Nicollette Sheridan, care au fost creditate cu mari sanse de a calca pe urmele celebrei Rachel Hunter, fosta imagine Ultimo. „Sunt incântata ca voi fi noua imagine Ultimo si abia astept sa sa incep campania de promovare. Lenjeria Ultimo este superba si nu ma mira ca este una dintre cele mai populare din lume“, a spus Helena.

Exit mobile version