14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCele mai bune jocuri pentru consola Microsoft Xbox 360

Cele mai bune jocuri pentru consola Microsoft Xbox 360

O data cu lansarea noii console Microsoft 360, iubitorii de jocuri pe calculator au parte de o serie de oferte care de care mai interesante si mai antrenante.


Actiune si adrenalina in Quake IV


Activision s-a prezentat la lansarea noului Xbox 360 cu un al patrulea episod dintr-un joc care a facut epoca. Folosindu-se de aceeasi reteta de succes si de tehnologii care s-au dovedit a fi extrem de performante, Quake IV prezinta acelasi labirint populat de creaturi de cosmar pe care un supererou trebuie sa le extermine pentru salvarea omenirii. Quake IV defineste un alt personaj, Matthew Kane, membru al echipei Rhino, care face parte din forta de invazie. Spre deosebire de predecesorii sai, Quake IV poate fi jucat si in echipa, jocul in retea anuntându-se a fi la fel de spectaculos, numarul maxim de oponenti fiind de 16. De asemenea, armamentul s-a diversificat, apar si dispozitive mai complexe, cum ar fi vehiculele de lupta pe care Kane trebuie sa le piloteze. Grafica este de exceptie, iar motorul grafic folosit si la Doom 3 isi face din plin datoria.


FIFA 2006 – Road to World Cup


Dintre jocurile sportive ale Electronic Arts iese in evidenta cel mai cunoscut joc fotbalistic din lume. Spre deosebire de versiunea lansata in urma cu câteva luni pentru celelalte console, lucrurile s-au schimbat atât din punct de vedere grafic, cât si in ceea ce priveste miscarile pe teren. In ceea ce priveste grafica, ne aflam in fata unor amanunte pâna acum necunoscute, cu imagini care reconstruiesc jucatorii in cele mai mici detalii, incât suntem tentati sa ne frecam la ochi si sa ne intrebam daca ne uitam la televizor sau avem de-a face cu un joc. In ceea ce priveste actiunea, noua versiune a dat un pic inapoi. Jocul este inca destul de antrenant, insa unele dintre detaliile prezentate in ultima versiune s-au „pierdut un pic pe drum“, in favoarea unui simplism uneori enervant.


„Macel mondial“ in Call of Duty 2


Call of Duty 2 ofera un tablou cu o intesitate demna de Hollywood, care reproduce haosul luptei, vazut prin ochii unor soldati simpli, care au luptat impreuna in cel de-al doilea razboi mondial. Call of Duty 2 este dotat cu un motor grafic complet nou care ofera un alt tip de imagini, insa principalele modificari fata de episodul precedent au vizat AI-ul. Producatorii noului Call of Duty 2 promit un AI instruit in lupta, gata sa exploateze flancurile adversarului, chiar si in momentele in care este inferior numeric. In plus, noua versiune ofera lupte mai antrenante, mai intense si mai realiste si le va permite jucatorilor sa traiasca povestile individuale a patru soldati ce se confrunta cu diferite obstacole aparent de neinvins, precum si cu realitatea dura a razboiului. Exceptionala este reproducerea cadrelor originale, de la uniformele soldatilor, la un Stalingrad devastat de razboi. Acesta este, in opinia specialistilor, unul dintre cele mai bune jocuri disponibile pe piata, gratie atmosferei, tensiunii si realizarii tehnice.


„Gun“ – Vestul Salbatic in varianta Microsoft


Vestul Salbatic este prezent pe noua consola Microsoft cu un joc ce aminteste de filmele din anii ’60, gratie atmosferei si cadrului istoric in care are loc actiunea. In rolul lui Colton White, care incearca sa ii descopere pe asasinii tatalui sau si in acelasi timp este in cautarea propriei indentitati, jucatorii se vor confrunta cu avocati corupti, cu predicatori asasini, renegati ai armatei, cu psihopati si alte personaje, in lupte pe sol sau pe cal, vor aduna recompense si vor prelua controlul asupra trenurilor. In calatoria lor prin cadre naturale variate, cu munti inalti, deserturi vaste sau orase aglomerate, jucatorii vor descoperi o aventura antrenanta, pigmentata cu tradare, ambitie si razbunare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS