12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & Afaceri40.000 de console Xbox 360 au fost vândute pe eBay

40.000 de console Xbox 360 au fost vândute pe eBay

Aproximativ 40.000 de console Xbox 360 au fost vândute, recent, prin licitatie pe eBay, potrivit unei declaratii a directorului executiv al companiei, Meg Whitman.


Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, cifra record de licitatii a fost inregistrata cu ajutorul indicelui Dow Jones, fiind prezentata in cadrul Conferintei Anuale de Tehnologie CSFB.


Whitman a mai precizat ca acest rezultat inseamna ca aproximativ zece procente din toate consolele Xbox 360 comercializate in Statele Unite au fost vândute sau revândute pe eBay.


Pâna in prezent, nu s-a stabilit daca se poate lua vreo masura pentru oprirea recomercializarii consolelor pe eBay. Insa, reprezentantii producatorului Microsoft au anuntat ca nu pot intreprinde nici o actiune pentru a impiedica redistribuirea produselor.


Potrivit sursei citate, un purtator de cuvânt al eBay declarase, in urma cu aproape o saptamâna, ca pretul mediu de vânzare al consolelor Xbox 306 la licitatie este de 786 de dolari, desi pe piata se vând cu 399 de dolari.


Mai multe companii care au comercializat in mod legal aceste console in Statele Unite au anuntat ca stocurile de Xbox 360 s-au epuizat in prima zi dupa lansare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS