Acasă Bani & Afaceri SELGROS Craiova – vinzari de 15 miliarde in prima zi

SELGROS Craiova – vinzari de 15 miliarde in prima zi

La mare cautare au fost electrocasnicele, dar si produsele alimentare


Peste 7.000 de clienti au luat cu asalt magazinul SELGROS Cash&Carry marti, in prima zi de cind acesta a fost deschis publicului. Potrivit managerului de relatii cu clientii, Adrian Dragomir, cu mult inainte de deschidere s-au eliberat aproximativ 45.000 de legitimatii permanente de cumparator. Numai marti s-au facut aproape 10.000 de facturi. Prima zi de vinzari i-a multumit pe reprezentantii complexului, care spun ca au avut succes la toate tipurile de marfuri expuse pe rafturi. Se estimeaza ca valoarea acestora se ridica in jurul a 10-15 miliarde de lei. „In prima zi, vinzarile au fost echilibrate la toate raioanele. 50% din ele s-au facut la produsele alimentare, insa la mare cautare au fost si electrocasnicele. Este o obisnuinta peste tot ca la deschidere clientii sa cumpere produse electrocasnice mari. S-au vindut frigidere, televizoare, masini de spalat, DVD-uri etc.“, a precizat Adrian Dragomir. SELGROS Cash&Carry ofera gratuit transportul pina la domiciliul clientilor care achizitioneaza produse electrocasnice mari, daca acestia locuiesc in Craiova.


De asemenea, pentru cei care doresc sa cumpere in rate, exista in magazin o agentie a Raiffeisen Bank, unde se intocmesc dosare in acest sens. Daca toate actele necesare sint depuse la dosar, produsul poate fi achizitionat in aceeasi zi, fara sa fie nevoie de girant sau de avans. Ca sa nu creeze tensiuni intre clienti, magazinul a oferit legitimatii de cumparator temporare, pentru o zi. De astazi insa, se elibereaza numai legitimatii permanente persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate. Angajatii trebuie sa aduca la ghiseele din curtea complexului documente cu codul unic de inregistrare si stampila societatii la care lucreaza.

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.
Exit mobile version