24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriReduceri substantiale pentru tinerii sub 26 de ani

Reduceri substantiale pentru tinerii sub 26 de ani

Cardul european de tineret Euro<26 este un card personalizat dedicat tinerilor sub 26 de ani, prin intermediul caruia posesorii au acces la reduceri si facilitati pe teritoriul a 38 de tari, printre care si România.


In România sint disponibile reduceri in toata reteaua de muzee si expozitii (printr-un parteneriat cu Ministerul Culturii si Cultelor), transport international, vacante si excursii in tara, cluburi si discoteci, cinematografe, pensiuni rurale, sporturi extreme etc. La acestea se adauga in Europa reduceri la serviciile medicale, cazare, calatorii, imbracaminte si incaltaminte sau asigurari. „Am calatorit in strainatate si am primit reduceri mari la pretul biletului de avion, la muzee si cazare“, a spus Adrian Truica, posesor al unui astfel de card.


Reducerile cuprinse intre 10 si 100% sint garantate pentru toti posesorii cardurilor, indiferent de tara din care provin. Prezenta logo-ului Euro<26 pe usile magazinelor este un indiciu ca in acel loc tinarul posesor al cardului beneficiaza de reduceri. In prezent, peste 4.000.000 de tineri din Europa poseda si folosesc cardul Euro<26 in calatoriile lor sau in viata de zi cu zi.


Cardul este distribuit gratuit in majoritatea universitatilor din tara, dar poate fi procurat si de la organizatii sau fundatii pentru tineret membre ale EYCA (European Youth Card Association).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS