Clinica VITAPLUS, profesionalism şi tehnică de ultimă generaţie

Clinica VITAPLUS, profesionalism şi tehnică modernă

Clinica VITAPLUS este o unitate medicală corect și bine structurată, cu asistență medicală integrată. La bază există asistența medicală primară (medicina generală), urmează asistența medicală secundară (ambulatoriul de specialitate), asistența medicală terțiară (spitalicească) și recuperarea medicală.

Profesionalismul dovedit al personalului și calitățile lui umane, alături de achiziționarea permanentă de echipamente performante sunt cea mai bună recomandare a acestui centru medical.
Printre altele, clinica Vitaplus este dotată cu laser de ultimă generație, cel mai versatil și universal echipament medical aflat pe piață în momentul de față, proiectat pentru tratarea unei mari varietăți de boli și afecțiuni medicale.

Terapia cu laser

Terapia cu laser a hemoroizilor, fistulelor perianale sau a fistulelor pilonidale se face prin tehnici minim invazive, ce nu produc schimbări în modul de viață al pacienților și nu necesită întreruperea activităților cotidiene, recuperarea fiind imediată.
Terapia varicelor cu laser endovenos este cea mai modernă și cea mai puțin invazivă, nu necesită internare, nu lasă cicatrici, nu există durere postoperator și are rezultate estetice și funcționale excelente pe termen lung.


Altă aplicație a terapiei cu laser practicată în clinica Vitaplus este în sfera ginecologiei, pacientele putând beneficia de tratamentul miomelor și polipilor printr-o procedură ambulatorie sigură și eficientă, cu anestezie locală sau doar o anesteziere intravenoasă, durere redusă sau chiar deloc, revenirea la activitățile de zi cu zi fiind rapidă.

Laparoscopia de infertilitate

Tot în sfera ginecologiei, altă tehnică modernă și eficientă practicată de medicii Vitaplus este laparoscopia de infertilitate. Laparoscopia diagnostică furnizează date importante despre ovare, trompe uterine, suprafața externă a uterului, cavitatea peritoneală și necesită o internare de o zi. Prin această intervenție se constată prezența eventualelor aderențe, care nu pot fi recunoscute prin alte mijloace, se constată prezența endometriozei și se controlează starea trompelor uterine.


Pe lângă diagnostic, laparoscopia permite și terapia unor eventuale situații patologice, cum ar fi: îndepărtarea chisturilor endometriozice, îndepărtarea aderențelor, îndepărtarea sau izolarea hidrosalpinx-ului, îndepărtarea fibroamelor uterine.

Clinica VITAPLUS, profesionalism şi tehnică modernă

Cu o echipă de medici experimentați și bine pregătiți profesional, prin metode moderne de investigare, diagnosticare și tratament, clinica Vitaplus găsește soluții de tratament personalizat pentru necesitățile fiecărui pacient, pentru a îmbunătăți cel mai de preț aspect al vieții: sănătatea.

Lista completă a serviciilor clinicii VITAPLUS o găsiţi accesând www.vitaplusmedical.ro.