Cine a fost inventatorul primului espressor automat din lume

Saeco este compania care a inventat primul espressor automat, în anul 1985, oferindu-le tuturor şansa de a se bucura de cafeaua italiană autentică, chiar în propria casă. Aceasta a reprezentat doar prima dintre numeroase evoluţii tehnologice de la Saeco.

Philips Saeco este un producător italian de espressoare manuale, automate și cu capsulă. Compania a fost lansată în 1981 de un italian și, în 2009, a fost cumpărată de producătorul danez Philips.

Saeco a trecut prin 30 de ani de inovaţie, ce culminează cu 110 brevete înregistrate, care permit prepararea cafealei perfecte – la tine acasă simplu şi fără efort.

Cafea inteligentă

O altă premieră mondială. Saeco a inventat prima cafetieră conectată la consumator. Tu – şi oaspeţii tăi – puteţi crea acum şi prepara peste 18 băuturi diferite prin intermediul unei aplicaţii de pe tabletă sau de pe smartphone. Fiecare poate fi personalizată conform concentraţiei, lungimii, temperaturii şi gustului preferate. În plus, alertele te înştiinţează când trebuie efectuată întreţinerea, plus că în cadrul aplicaţiei poate fi găsită asistenţă video pas cu pas.

Espressor („expresor”) Saeco manual

Saeco oferă o gamă de espressoare manuale. Cu acestea, folosind cafea macinată, poți umple filtrul și prepara un espresso ca și un barista adevărat! Iar dacă adori gustul de lapte, atunci folosind sistemul de spumare a laptelui Pannarello prepară cappuccino sau latte machiato.

Espressor („expresor”) Saeco automat

De asemenea, Saeco are în oferă și espressoare automate. Ceașcă după ceașcă, utilizatorii se pot bucura de gustul autentic Italian al cafelei proaspăt macinate. De la espresso, la cappuccino sau latte, te bucuri de specialitățile preferate mulțumită sistemului de spumare a laptelui integrat.

Ce caracteristici mai are un espressor Saeco

O cremă perfectă – la fel ca un barista. Filtrul pentru „cremă” sub presiune al unui espressor Saeco garantează o extragere excelentă a cafelei măcinate şi o cremă care durează mult timp. Dispozitivul este încorporat în coşul filtrului, creând un efect asemănător unui jet, care amplifică producerea de cremă.

Alege între padurile de cafea și cafeaua măcinată. Alege între padurile de cafea pre-porţionate şi cafeaua măcinată de la acelaşi espressor („expresor”) Saeco manual. Padurile pre-porţionate facilitează dozarea cantităţii exacte de cafea măcinată pentru un espresso perfect – iar aspectul este pe măsura gustului.

Finisaj elegant din oţel inoxidabil. Adaugă stil bucătăriei tale prin alegerea unui espressor profesional, cu o carcasă elegantă din oțel inoxidabil.

Instrumente profesionale pentru o spumă de lapte bogată. Transformă laptele într-o spumă bogată în decurs de câteva secunde pentru un cappuccino sau un latte macchiato, cu ajutorul sistemului clasic de spumare a laptelui – care este denumit „pannarello” de către barista. Acesta asigură şi apă fierbinte pentru ceai.

Ciclu de pre-încălzire. Ciclul de pre-încălzire de pe espressorul manual asigură extragerea espresso la temperatura optimă de 90ºC. În timp ce încălzitorul de ceşti integrat îţi menţine cafeaua la temperatura ideală.