Cel mai dinamic Eveniment muzical al verii în regiunea Oltenia – EVOMANIA 2019, ediția a-II-a, va avea loc pe 1 Iunie 2019, la Centrul Multifuncțional Craiova.
Evenimentul va începe la ora 21.00 cu momente live susținute de RUBY, DJ PROJECT, ȘATRA B.E.N.Z.. Începând cu miezul nopții, cei mai renumiți DJ vor mixa până în zorii zilei la AfterParty EVOMANIA 2019.
Artistul internațional ZONDERLING (Olanda), cunoscut de la Ultra Festivalul Tomorrowland și până la renumitele cluburi din Miami, vine pentru prima dată în România, la EVOMANIA 2019.


Consacrat la toate edițiile Liberty Parade, participant la evenimente de top în Italia, Irlanda, Germania, Marea Britanie, a remixat piesele unor artiști ca Rihanna, Adele, Calvin Harris, David Guetta, Pitbull. DJ DARK mixează pentru olteni pe 1 iunie.
Direct din cele mai titrate cluburi ale Capitalei, DJ DENY vine la EVOMANIA 2019!
O altă surpriză pentru iubitorii muzicii electronice este ALBWHO. Artista a început să mixeze din 2014, colaborând cu artiști precum Alexandra Ungureanu sau Markus Schulz.
Atmosfera va fi întreținută pe tot parcursul Evenimentului de către MC SILVIU ANDREI și MC ISAIA.
Ediția din 2018 s-a bucurat de un succes extraordinar, astfel că povestea EVOMANIA continuă și își propune să crească din ce în ce mai mult în fiecare an.
Bilete se pot procura:
– 0759.050.632 sau 0724.175.938
– ONLINE https://m.iabilet.ro/bilete-evomania-41709/
Sau de la partenerii noștri: DIVERTA, CĂRTUREȘTI, EVO CLUB & LOUNGE, TRATTORIA IL CALCIO GORILLA GYM, CITY BAR & LOUNGE, RESTAURANT MUDI, POINTCAFFE2GO.
Vă mulțumim și vă asigurăm de întreaga noastră colaborare.