6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Duminică, noi votăm ALDE!

 

ANTONIE SOLOMON, fost primar al Craiovei:

„Am avut o discuție cu președintele ALDE Dolj, domnul deputat Ion Cupă. Da, susțin ALDE și voi vota ALDE la aceste alegeri pentru Parlamentul European“.

 

NICOLAE UNGUREANU, glorie sportivă a Craiovei Maxima:

„Am mers cu ALDE în toată această campanie prin tot județul. Toată lumea îl vorbește de bine pe domnul Tăriceanu și pe oamenii săi din conducerea ALDE. Și aici, la Dolj, echipa domnului deputat Ion Cupă este una extraordinară și mă bucur că fac parte din ea. Votez duminică ALDE fără rezerve!“.

 

VASILICA DINU, cântăreață de muzică populară:

„Domnul Tăriceanu este un om echilibrat, care își măsoară bine cuvintele și căruia îi place să construiască. O vorbă din popor spune că omul sfințește locul. Am încredere în partidul ALDE pentru că e condus de acest om. Voi vota ALDE duminică!“.

 

GABI IONIȚOIU, antreprenor:

„Dau votul meu pentru ALDE. Sunt cei mai serioși și sunt preocupați mereu de sprijinirea capitalului românesc“.

 

JENI NICOLAU, actriță:

„Lăsând puțin gluma la o parte, cu aceste alegeri europene chiar nu e de glumit. Ce ”semănăm” pe 26 mai, aia vom culege. Eu zic să «semănăm» la Parlamentul European oameni pricepuți. Votez ALDE!“.

 

RODION CĂMĂTARU, om de afaceri, glorie sportivă a Craiovei Maxima:

„Avem nevoie de liberali autentici în Parlamentul European care să știe, să vrea și să poată servi interesele legitime ale României și ale românilor. ALDE are votul meu pentru că promovează oameni bine pregătiți“.

 

Comandat de ALDE, executat de Media Sud Europa cod mandatar financiar 41190002

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS