6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajTotul pentru mai puțin, de la Telekom!

Totul pentru mai puțin, de la Telekom!

Pachetul Telekom Complet: mobil cu Net Nelimitat 4G, Internet fix de mare viteză și televiziune, cu HBO și HBO GO incluse până la finalul anului, la doar 15 euro / lună.

Cele mai recente studii Telekom au arătat că majoritatea clienților de telecomunicații din România preferă simplitatea în ceea ce privește produsele și serviciile și, în plus, se așteaptă ca toate serviciile să le primească într-un singur pachet.

De aceea, am dezvoltat Pachetul Telekom Complet – mobil cu Net Nelimitat 4G, Internet fix de mare viteză și televiziune, cu HBO și HBO GO incluse până la finalul anului, totul la doar 15 euro / lună.

Prin achiziționarea Pachetului Telekom Complet, la 15 euro / lună, clienții beneficiază practic de o reducere de 25% față de situația în care serviciile din componenta pachetului ar fi achiziționate separat.

Telekom este și mai darnic cu noua ofertă de telefoane. Astfel, dacă te abonezi la serviciile mobile Telekom în perioada 8 aprilie 2019 – 12 iunie 2019, beneficiezi de abonamente începând de la 5 euro/lună, cu minute naționale nelimitate și Bonus Net 4G nelimitat, și de telefoane în rate fixe, fără dobândă și avans 0, cum ar fi Samsung J4+, care poate fi achiziționat la doar 5 euro/lună, Samsung A40, la 10 euro/lună, Huawei P Smart 2019, la 8 euro/lună și Huawei Y6 2019, la 6 euro/lună.

O ofertă completă! Doar 15 euro! Doar de la Telekom!

Află mai multe pe www.telekom.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS