24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajSpitalul de Psihiatrie Poiana Mare organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de director medical

Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de director medical

Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare, Dolj organizează în perioada 05 – 06.06.2019, la sediul unității din com. Poiana Mare, str. Gării, nr. 40, concurs pentru ocuparea funcţiei de director medical la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare, Dolj.

Criteriile ce trebuie îndeplinite cumulativ de către candidaţi pentru înscrierea la concurs, regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului, temele cadru pentru proiectul de specialitate şi bibliografia de concurs se afişează la sediul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare, Dolj – str. Gării, nr. 40 şi pe pagină de internet a unității www.spitalpoianamare.ro.
Înscrierile la concurs se fac în perioada 13.05.2019-28.05.2019, între orele 8,00-15,30 la sediul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare, Dolj – str. Gării, nr. 40 – Serviciul RUNOS – d-na Vasile Anca-Mihaela, persoană desemnată cu asigurarea secretariatului concursului.

Nivelul studiilor și vechime:
– sunt absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea medicină;
– sunt confirmaţi cel puțin ca medic specialist ;
– au minimum 5 ani vechime în specialitatea respectivă;

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS