10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCetatea Băniei a fost capitala modei (Galerie Foto)

Cetatea Băniei a fost capitala modei (Galerie Foto)

Ca rezultat al bunei colaborări dintre Royal Models Agency și Electroputere Parc, evenimentul a fost unul memorabil, captând atenția tuturor. Ediția din 2019 a fost specială și pentru că în juriul concursului de miss s-a aflat şi Adela Tecuceanu.
Evenimentul a debutat cu „Passione“, o colecţie avangardistă şi controversată semnată de George Hojbotă.
Prima probă a concursului de miss a fost cea a ținutei de zi, concurentele defilând în ţinute oferite de Docara.
A urmat colecția „Miresme“, creată de Gal’a Couture, o colecție plină de poezie și voluptate, şi colecția de costume de baie a designerului Gabbi White, o căutătoare neliniștită cu o dorința arzătoare de unicitate.
A urmat proba de costume de baie a celor 12 concurente, oferite de BLD by Exclusive, cea care a făcut juriul să observe formele perfecte ale fetelor.
Festivalul a continuat cu povestea unui loc plin de culoare, Cuba, oferită de Dana Liță, creatoarea brandului Urban Kids. ASKA BLAZEJOWSKA din PARIS a adus stilul parizian pe podiumul festivalului de modă de la Craiova.
Ultima probă a concursului de miss, a ținutele de seară oferite de NOELA STYLE, a determinat juriul să hotărască cine va purta coroana de Miss Royal Models România 2019.
Adina Constantinescu a pus accentul pe linia compozițională, formă şi volum în colecția „Aria d’Amore“, iar Dorya a adus stil și eleganță prin intermediul ținutelor ce au ieșit în evidență prin croială și detaliile elaborate.
Pentru ca încheierea regalului de modă să fie pe măsură așteptărilor, Amos Midas a adus pe scenă o colecție nonconformistă, plină de volume și culoare, cu ținute pentru persoane curajoase.
Suspansul concursului a fost încheiat cu desemnarea MISS ROYAL MODELS ROMÂNIA 2019, Isabelle Girard din Craiova.
„Acum 14 ani am început să scriem o poveste ce implică organizarea anuală a evenimentului FESTIVALUL DE MODĂ Miss Royal Models ROMÂNIA. Evenimentul cuprinde un regal de modă, prin care creatorii își prezintă colecțiile de sezon. Sperăm că am reușit să aducem, încă o dată, eleganța și rafinamentul pe scena de la Craiova“, a declarat Tom Crîngureanu, General Manager Royal Models Agency.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS