7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

În Europa cu demnitate!

Pentru o EUROPĂ a COEZIUNII

Oraşul sau satul tău nu trebuie să rămână în urmă.

Ne vom bate ca banii europeni să ajungă repede şi simplu în comunitatea ta.

Ai dreptul la o bunăstare egală cu a celorlalţi cetăţeni europeni.
Statele din Europa Centrală și de Est au fost puse pe o poziție de inferioritate – din punct de vedere economic, politic, social – în raport cu celelalte state membre din Vest.

Ne vom bate să schimbăm această stare de lucruri. Noua divizare a Europei trebuie să înceteze.
De la cele mai dezvoltate comunități, până la cele mai puțin dezvoltate unități administrativ-teritoriale, indiferent de nevoile și așteptările tuturor cetățenilor statelor membre, Uniunea Europeană trebuie să intervină, într-un mod unitar și solidar, prin intermediul politicilor și programelor economice și sociale adoptate.

A venit momentul ca în interiorul Uniunii să fie găsit consensul necesar care să elimine impactul negativ produs de crizele economice, sociale și politice.
Uniunea Europeană să sprijine în mod egal fiecare stat membru. Asta vrem!“.

Pentru o EUROPĂ SĂNĂTOASĂ!

„Aveţi dreptul tu, părinții și copiii tăi la medicamente și tratamente de care beneficiază orice european. Nu vom mai permite să fii tratat ca un european de rangul II!
Accesul la medicamente şi terapii inovatoare va fi garantat fiecărui cetăţean român. Sănătatea ta nu se negociază!
Europarlamentarii ALDE vor continua să susțină toate investițiile în sistemul public de sănătate pentru ca acestea să ajungă la nivelul standardelor europene.

Pentru dezvoltarea sistemului de sănătate din România, ALDE susține o abordare în două etape. Prima etapă a însemnat creșterea salariului personalului medical. A doua etapă va însemna un proces amplu de modernizare și dotare cu echipamente medicale moderne a tuturor spitalelor.
România încă are de făcut paşi importanţi ca să ajungă din urmă, în domeniul medical, ţările avansate din UE, dar ritmul investiţiilor din sistemul medical arată că suntem pe drumul cel bun.

Ai încredere în cuvântul nostru: sănătatea ta nu se negociază!“.

Comandat de ALDE, executat de Media Sud Europa cod mandatar financiar 41190002

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS