6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMarele Picnic, la Plaza Lake de 1 mai

Marele Picnic, la Plaza Lake de 1 mai

Oază de confort într-un colț de pădure, Resortul Plaza Lake deschide sezonul cu prima ediție a Marelui Picnic, eveniment adresat atât celor mari, cât și celor mici. Situat la doar 25 km de Craiova, în zona localităților Bratovoeşti – Rojiște, Plaza Lake vă invită pe 1 mai la o binemeritată zi de relaxare și petrecere în aer liber. La Plaza Lake, puteţi să vă bucurați de soare în jurul piscinei sau a lacului, să vă plimbați în natură, să faceți mișcare pe terenurile de fotbal și tenis, să pescuiți, să vă relaxați pe pătură, șezlonguri sau la terasă şi să vă distrați.
„Vă vom încânta cu muzică live, cu zonă de distracție pentru copii, ateliere, păturici şi corturi, personaje binecunoscute care îi vor întreține pe cei mici și multe surprize pentru aceştia. Avem pregătite surprize şi pentru adulţi, cu foc de tabără şi momente artistice: dansuri şi muzică asigurată de celebrul interpret Cristian Bănăţeanu“, a spus Laura Gavrilă, manager Plaza Lake.
Desigur că nu vor lipsi băuturile reci, berea la draft, barul de limonadă și băuturile calde de tot felul. Vă veți bucura atât de mult așteptatul grătar cu bunătățile binecunoscute, cât și de hamburgheri buclucași și înghețată artizanală.
Pentru rezervări și detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 0251.430410 sau pe pagina www.facebook.com/plazalakerojiste.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS