8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPoporul, victimă și decor pentru guvernarea PSD

Poporul, victimă și decor pentru guvernarea PSD

Scenariile guvernelor Grindeanu și Tudose stau să se repete. PSD este un poligon de luptă pentru grupuri și grupulețe din partid care se încaieră pentru privilegii, posturi călduțe și sinecuri. Totul pe un fundal de incompetență și ineficiență.
Dacă veți auzi cuvântul „remaniere” în aceste zile, să știți că este doar semnalul unor amenințări și lupte între Liviu Dragnea și colegii săi de partid, pe care puterea pur și simplu nu îi mai suportă pe toți la un loc.
Unde este prosperitatea românilor în tot acest timp? Este risipită prin grația unor oameni de „calibrul” Vioricăi Dăncilă și altora asemenea ei cu care PSD a populat ministere întregi. Mărirea pensiilor a fost amânată pentru la toamnă, deși ea trebuia să aibă loc deja. Alocațiile pentru copii au fost amânate și ele la plată, iar inflația nu se oprește, prețurile cresc, așa cum arată și INS chiar astăzi și așa cum o simțim fiecare dintre noi la raft.
Unde este grija pentru capitalul românesc? Unde este prosperitatea firmelor românești? Ele sunt aruncate într-un haos legislativ infinit, fără nici o perspectivă de calmare. Mediul de afaceri căruia i s-au promis taxe favorabile este umilit și trebuie să stea în ședințe cu mai-marii PSD pentru a înțelege dacă mai are cum să își desfășoare activitatea în România sau trebuie să plătească biruri oligarhilor PSD.
„Realizările” guvernării PSD sunt o ficțiune, iar economia are nevoie permanent de perfuzii de credite noi, de miliarde de euro, pe care nu le mai poate obține decât scump și de pe piețele internaționale. „Geniile” finanțelor PSD au reușit să ne îndatoreze record (!) într-o singură zi cu 3 miliarde de euro la un cost uriaș, cel mai mare din ultima vreme în regiunea noastră.
Realitatea zilei, înainte de alegerile europene, este că românii își doresc să plece din România condusă de PSD. Orice bun român nu mai înțelege care este viitorul, încotro mergem. România este guvernată din sediul de partid PSD, de un grup obscur, rupt de realitate și care livrează doar propagandă și povești.
Ultimul „film” de acest gen care oripilează România este plimbatul ministrului Sănătății cu camera video prin spitalele unde românii suferă, unde face laude și osanale adresate șefului Liviu Dragnea.
Propaganda cu așa-zise „rezultate” și acțiuni pompieristice a PSD nu poate acoperi o realitate în care românii nu își mai găsesc direcția, iar viitorul este gri și incert. Guvernarea PSD-ALDE este un eșec, o guvernare a incompetenței, care nu a reușit să creeze decât o luptă pentru niște privilegii între găștile din PSD.

Deputat Ionuţ Stroe

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS