10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajImportanța tratării lemnului împotriva incediilor, a insectelor și a ciupercilor dăunătoare

Importanța tratării lemnului împotriva incediilor, a insectelor și a ciupercilor dăunătoare

Câți dintre noi nu îşi doresc să evadeze din când în când, din jungla urbană şi să se retragă undeva în mijlocul naturii la sfârşit de săptămână sau în timpul unui concediu prelungit. Unii au mers mai departe, au pus bănuț peste bănuț şi au reuşit să îşi achiziționeze sau să își construiască mult visata casă de vacanță, pentru zilele de relaxare şi serile perfecte alături de familie, colegii de muncă sau cei mai buni prieteni.

Soluții pentru un lemn nemuritor

Mici, cochete sau mari şi impunătoare, tot mai multe construcții din lemn străjuiesc locuri idilice din țara noastră frumoasă, iar dacă şi tu eşti unul dintre aceia care deține sau visează să-şi construiască o astfel de casă, ia o scurtă pauză şi te invităm să vorbim puțin despre importanța majoră a tratării lemnului împotriva incendiilor, despre protejarea împotriva dăunătoarelor carii de lemn sau despre ce tipuri de lac pentru lemn sunt cele mai potrivite pentru ca proiectul tău să reziste în timp la factorii externi, care pot pune în pericol visul oricărui proprietar.

 

 

Lemn care nu arde?

Indiferent de tipul de lemn folosit, trebuie să ştii că este foarte important ca acesta să fie protejat ignifug având în vedere riscul mărit de aprindere la foc, mai ales când vorbim despre decoruri interioare unde s-a folosit un material atât de inflamabil, cum este lemnul. Cu toate că există o largă varietate de produse şi tipuri de lac pentru lemn, te sfătuim să alegi o soluție multivalentă care este capabilă să îndeplinească în acelaşi timp mai multe roluri. Utilizarea acestor produse, pe lângă un scop estetic, au mai ales un rol funcțional cu efect de tratare a lemnului, care permite prelungirea considerabilă a duratei de viață a casei tale.

 

Protecție 3 dintr-o lovitură!

În acest sens, îți recomandăm soluțiile concentrate Bochemit Antiflash, o gamă de produse profesionale care îndeplinesc atât un rol ignifug, cât şi protecție bacteriologică, fiind eficiente şi în prevenirea apariției o dată cu trecerea timpului a insectelor dăunătoare. Sunt ideale pentru casele construite din lemn, cabane sau biserici care prin natura construcției lor, sunt expuse diferiților factori de risc amintiți deja, mai sus. Se prezintă sub formă de lac pentru lemn concentrat, de culoare maro sau transparent şi este disponibil într-o varietate largă, ambalat în funcție de culoare si cantitatea preferată.

Soluțiile concentrate Bochemit Antiflash sunt recomandate pentru uz profesional sau industrial, respectă cu strictețe standardele tehnice europene și sunt destinate nelimitativ, cherestelei pentru constructii de interior, dar si a altor elemente confectionate din lemn. Produsul se aplică uşor pe suprafețele din lemn în funcție de dozaj și specificul zonei de aplicare prin 3 procedee diferite: pensulare, pulverizare sau imersie, utilizându-se într-o formulă diluată cu apă, conform instrucțiunilor oferite de producător.

 

 

Pentru gama completă de produse din sfera de tratament lemn, destinate protejării acestuia împotriva focului, bacteriilor sau insectelor dăunătoare, te invităm să vizitezi magazinul nostru online, unde vei avea posibilitatea să alegi o soluție în funcție de preferințele și nevoile tale sau a proiectului tău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS