22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMultivan 6.1 - cea mai nouă versiune a unui model legendar, premiera mondială

Multivan 6.1 – cea mai nouă versiune a unui model legendar, premiera mondială

Timp de 6 generații – de la T1 la T6 – Volkswagen Autovehicule Comerciale a vândut aproape 12 milioane de unități în toată lumea. Acum întreaga gamă beneficiază de un update important: T6.1. Cea mai nouă versiune a acestui model legendar. Digitalizat și conectat. Ce aduce nou? O varietate de sisteme de asistență, instrumente digitale în premieră și cea mai nouă generație de sisteme infotainment Volkswagen cu card SIM integrat, ce permite accesul online permanent. De asemenea, designul părții din față, panoul de bord și specificații extinse ale echipamentelor standard. Puterea de propulsie este livrată de cele mai noi motoare TDI, între 90 și 199 CP. Este echipat cu noua versiune de grup motopropulsor, cu o acționare complet electrică, în funcție de bateria aleasă, autonomia este de peste 400 km.

Multivan 6.1 este echipat cu o întreagă gamă de sisteme inovatoare de asistență conectată și infotainment. Siguranță optimizată: servodirecția electromecanică permite utilizarea noilor sisteme de asistență, cum ar fi Cross Wind Assist (stabilizează mașina în condiții de vânt lateral) – un sistem inclus în standard la toate modelele T6.1, Lane Assist, Park Assist, Rear Traffic Alert sau Trailer Assist. Noul T6.1 are un nou panou de bord, reconceput pentru a integra Digital Cockpit (instrumente complet digitizate) și a treia generație de infotainment (MIB3), asigurând o conectare permanentă: radio prin internet, streaming și servicii noi online, pe baza unui card eSIM integrat în sistemul infotainment. Instrumentele digitale și sistemul infotainment pot fi personalizate. Va fi disponibil cu motorul 2.0 TDI de până la 199 CP, dar și în versiunea sa complet electrică cu o autonomie de peste 400 km.
Noul T6.1 va fi lansat începând cu toamna lui 2019, moment în care va putea fi comandat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS