14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCum poti sa cresti vanzarile utilizand Facebook Ads?

Cum poti sa cresti vanzarile utilizand Facebook Ads?

Detii sau reprezinti o companie si vrei ca mesajele tale sa ajunga la o categorie mare de clienti? Online-ul este cel care iti ofera atat brand awareness, cat mai ales avantaje competitive in aria in care iti dezvolti activitatea.

Eben Advertising este o agentie de marketing cu idei fresh, care te poate ajuta sa ajungi mai repede la prospecti si clienti, cu ajutorul unor strategii creative de promovare online. Dincolo de crearea website-ului si SEO, noi te putem ajuta sa devii vizibil, credibil dar mai ales sa atragi noi clienti sau sa iti cresti vizibilitatea cu ajutorul serviciilor de promovare Facebook.

Cum sa ajungi la “inima” clientilor tai?

Stim cu totii ca Facebook este o retea de socializare in plina ascensiune, iar pagina ta are nevoie de Facebook Ads. Zilnic, ne petrecem mai bine de 6 ore online, iar reteaua de socializare este principalul mod prin care companiile tin legatura cu clientii, comunitatea si schimbarile majore care se petrec in intreg online-ul.

Indiferent ca vorbim de business-uri B2B sau B2C, Facebook este metoda excelenta de a-ti face vizibila afacerea, mai ales ca zilnic se conecteaza peste 1 miliard de oameni. Metodele si abordarile pot fi atat cele clasice cat si cele de ultima generatie, astfel incat sa reusim acoperirea unei palete complexe de potentiali prospecti.

Setarea corecta a Facebook Ads este o activitate ce trebuie lasata pe mana specialistilor. De cativa ani, dincolo de creare identitate vizuala si logo firma, site sau marketing online, ne-am indrumat atentia si catre campaniile de Facebook sau alte retele sociale, pentru a te ajuta sa devii vizibil acolo unde conteaza.

Ce iti doresti de la campania de Facebook Ads?

Noi iti conturam o strategie creativa in functie de solicitarile pe care le ai. Astfel, te ajutam cu urmatoarele tipuri de campanii:

1. Post engagement – boost vizibilitate post – iti permite sa ajungi la oamenii de la care ai cele mai multe sanse sa primesti Like, Share sau comentarii la postarea ta, la un cost stabilit in functie de audienta, bid si buget;
2. Page Likes – daca ai o pagina noua si vrei sa o faci cunoscuta pe Facebook, aceasta optiune este preferabila. Folosind ca obiectiv Page Likes, anunturile pe care le vom dezvolta vor atrage un numar mare de like-uri;
3. Promovarea locala – in functie de locul unde iti desfasori activitatea sau aria in care poti fi de folos, te poti promova local.
4. Brand awareness – solutia ideala atunci cand vrei sa atragi atentia asupra business-ului, produselor sau serviciilor pe care le oferi.
5. Website clicks – avem grija ca anuntul tau sa ii motiveze pe oameni sa dea click catre site-ul companiei.
6. Event responses – Facebook iti da ocazia sa promovezi evenimentul tau si sa atragi mai multi invitati la evenimentul tau.
7. Offer claims – este ideal pentru a-ti promova licitatia online. Facebook te ajuta sa iti promovezi ofertele, optimizezi pentru a creste numarul de oameni care obtin oferta ta.

Cum obtii interactiunea pe care ti-o doresti?

In primul rand, creand un mesaj clar si convingator, prin care accentuezi beneficiul produselor sau serviciilor pe care le oferi. Altfel spus, “de ce te-ar alege pe tine”, folosind cuvinte puternice, dar fara a fi prea categoric. De mare folos in structurarea mesajului pot fi si testimonialele, parerile unor clienti, influenceri sau parteneri multumiti.

Vrei sa fii vizibil si credibil pentru prospecti, clienti sau parteneri? Apeleaza la agentia noastra pentru performante in online si in special pe retelele sociale. Facebook Ads este primul si cel mai important serviciu care iti cladeste o reputatie remarcabila, intr-un timp scurt.
Pentru rezultate, apeleaza la Eben Advertising!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS