16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajHappy Kids Academy - after school all inclusive

Happy Kids Academy – after school all inclusive

Înainte de anii ‘90, a fi „cu cheia la gât“ era ceva normal. Copiii erau în siguranță oriunde și nu era nicio problema ca cei mici să fie lăsăți singuri acasă. Însă, acele vremuri au apus demult și acum copiii nu mai au aceeași siguranță ca altădată.

Soluția cea mai bună este înscrierea copilului la un after school care oferă posibilitatea preluării copiilor de la școală, care asigură masa de prânz și o programă educațională completă, iar cadrele didactice să vadă în copiii care participă la orele de after school, nu niște „probleme ce trebuie rezolvate“, ci „resurse ce trebuie dezvoltate“ (Dr. Jodie Roth și Dr. Jeanne Brooks-Gunn, Universitatea din Columbia, SUA).

Având la baza ideile mai sus menționate, Happy Kids Academy lansează în Craiova programul “Happy Kids Academy – after school all inclusive”, care oferă o programă educațională unică, unde copiii vor dezvolta deprinderi sănătoase, dar și principii și valori care să le asigure etică, moralitate și diversitate culturală.

Happy Kids Academy – after school all inclusive, cuprinde:

· Transport, masa de prânz + gustare, efectuarea temelor

· Petreceri copii – Zilele de naștere ale micuților sunt motive de veselie pură! De aceea, punem la dispoziție spațiul pentru organizarea petrecerilor tuturor copiilor înscriși la Happy Kids Academy, fără niciun cost suplimentar!

· Supraveghere video – Pentru liniștea părinților, atunci când nu sunt lângă copii, le oferim posibilitatea de a vedea în orice moment ceea ce fac aceștia;

· Kids Club – cluburi de vacanță, ateliere și activități (karaoke, cinema, etc.) jocuri educative, cercuri de lectură, jocuri și activități în limba engleză, etc.;

· Sufrageria copiilor – o cameră a lor, cu jocuri de societate, biblioteca, TV, consolă, LEGO, unde se crează relații pe termen lung și câteodată prietenii pe viață…suntem acasă, pentru că Happy Kids Academy este o a două familie;

· 2+2 Școală de matematică – 80 de centre deschise în Europa, primul din România este la Happy Kids Academy Craiova;

· Curs de Robotică – noutate absolută prin metodă de predare: îmbinarea perfectă și unică între tehnologie, Lego și cultură generală;

· Cursurile Clever Children – 9 cursuri moderne, unice în Europa, adresate copiilor cu vârstă între 6 și 13 ani : dezvoltare personală, oratorie, bune maniere, cultură generală, gândire creativă, IT, educație antreprenorială, Go Game și engleză.

Știm că școală ocupă de multe ori prea mult timp din viața unui elev, iar activitățile extrașcolare pot părea o povară în programul acestora, de aceea am decis să venim în întâmpinarea elevilor și părinților cu programe educaționale extrașcolare care dezvoltă inteligență, creativitatea, stima de sine, curajul, spiritul de inițiativă, limbajul și comportamentul în societate prin …. joacă, interacțiune și voie bună.

Happy Kids Academy are următoarele servicii în Craiova : after school, cursuri, ateliere, kids club și petreceri pentru copii.

Pentru înscrieri și informații:

Adresa : Str. Macului nr. 1A, etaj 1, Craiova – zona SIF Oltenia
Telefon : 0751.182.416
Website : www.happykids-academy.ro
Facebook : www.facebook.com/happy.kids.academy.craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS