29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCharisma, arta de a face cadouri de Crăciun

Charisma, arta de a face cadouri de Crăciun

Se apropie Sărbătorile de Iarnă, perioada în care fiecare dintre noi se află în căutarea cadoului perfect, cadoul care să placă şi care să ajungă la inimile persoanelor speciale din viaţa noastră. Crăciunul înseamnă magie, culoare, lumină, bucurie, iar să faci cadouri este o artă. Descoperă în magazinele Charisma arta de a dărui şi de a fi unic! Amplasate în trei locaţii din Craiova – respectiv la etajul întâi al Mercur Center, la etajul întâi al Electroputere Mall, dar şi pe strada Rovinari – şi una în mall-ul din Târgu Jiu, magazinele Charisma te ajută să găseşti cele mai inspirate cadouri, care să aducă zâmbete pe faţă şi bucurie în inimile celor pe care îi iubeşti.
Ornamente de sezon, decoraţiuni interioare, ceasuri, rame şi albume foto, corpuri de iluminat, oglinzi, mobilier, accesorii fashion şi suveniruri, ai de unde alege! Fie că doreşti să cumperi un cadou special fiinţei iubite, fie prietenilor sau colegilor, Charisma te ajută să fii original şi vine în întâmpinarea dorinţelor tale. Mai mult decât atât, la Charisma poţi găsi şi cadouri pentru tine. Decoraţiuni care să-ţi înfrumuseţeze casa, răvaşe care să-ţi facă dimineţile mai frumoase, ceasuri care să oprească în loc momentele speciale din viaţa ta, toate pot fi achiziţionate din magazinul care te reprezintă. Totodată, poţi aduce magia Sărbătorilor în casa ta achiziţionând ornamente de Crăciun sau bradul gata împodobit. Poți chiar dărui cel mai frumos cadou optând pentru ambalarea darului de către cei mai pricepuți maeștri.
La Charisma, poţi să cumperi şi să dăruieşti în acelaşi timp. În magazinul de la parterul Electroputere Mall, „CharisMagic 2018, cumpără şi dăruieşte!“, orice lucru pe care îl cumperi se transformă în cadou şi pentru cei mai puţin norocoşi, întrucât 2 la sută din încasările magazinului vor fi direcţionate către ei.
Fii CharisMagic de Crăciun şi fă-ţi un cadou de la Charisma! Descoperă arta de a fi unic în magazinul care te reprezintă! Poţi merge în locaţiile din Craiova sau Târgu Jiu sau poţi achiziţiona on-line de pe site-ul magazinului – www.cadouridecoratiuni.ro!
Charisma este lider local în materie de cadouri și decorațiuni de 19 ani şi se diferențiază prin pasiune și apropiere față de clienți. În fiecare an, magazinele Charisma fac fericiți peste un milion de clienți care îşi doresc să fie unici. Convinge-te singur mergând în noua lor casă (din Electroputere Mall Craiova, etajul I, aripa nouă), în Mercur Center sau în magazinul din Târgu Jiu. Pentru că perioada este încărcată, iar stocurile se epuizează rapid, Charisma te așteaptă în orice zi, nu numai în perioada Sărbătorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS