17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajCreativitate şi stil la „Coolhunting afFAIRs”

Creativitate şi stil la „Coolhunting afFAIRs”

Creativitate. Stil. Modă. Weekend-ul acesta, designeri talentați din toată țara îţi dau întâlnire în Craiova la a 10- a ediție a târgului Coolhunting afFAIRs”- singurul eveniment de fashion din Craiova, ce promovează design-ul românesc, haine și accesorii de autor.
Târgul are loc la Restaurantul CRAFT, pe 15 şi 16 decembrie, între orele 11:00-19:00. Au confirmat prezenţa Vintage Couture, Adina Constantinescu, Alexandra Becheru, reVibe, No by Miss No, Elena Stanciu, Manufactura Roxanei.
Pentru că este o ediția aniversară, No by Miss NoStanciu Elena și Manufactura Roxanei au pregătit pentru voi o colecție capsulă, pe care o puteţi admirați sâmbătă, începând cu ora 20.30, la CRAFT.

 

Bijuteriile realizate de Manufactura Roxanei sunt moderne, prețioase și nonconformiste. Acestea completează în întregime colecția capsulă, dându-i o notă unică.
Elena Stanciu abordează stilul clasic într o manieră care evidenţiază pasiunea pentru anii 50-60 și anii epocii victoriene. Ţinutele au croiuri lejere, jocuri de culori și o atitudine debordantă.
No by Miss No propune o colecție de cămăși corset clasice, noșalante și moderne, reprezentânt elementele vestimentare ce pot individualiza stilul purtătorului, deoarece moda se ghidează dupa un limbaj vizual estetic.
„Coolhunting aFFAIRs” nu vă oferă un simplu eveniment de fashion și lifestyle, ci o stare de spirit ce unește o comunitate bazată pe aceleași valori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS