16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportaj„MAMMA MIA!“ – cadouri speciale de Sărbători, pentru craioveni: pachetele de bilete „Sărbători în familie“ și „Sărbători cu familia şi prietenii“

„MAMMA MIA!“ – cadouri speciale de Sărbători, pentru craioveni: pachetele de bilete „Sărbători în familie“ și „Sărbători cu familia şi prietenii“

Moș Nicolae și Moș Crăciun au pregătit împreună o surpriză pentru toți cei care se gândesc la cadouri deosebite pentru cei dragi, în această perioadă: bilete cu prețuri speciale, la cel mai îndrăgit musical din România!
Spectacolul „MAMMA MIA!“, care va ajunge în prag de Crăciun la Craiova, este o ocazie minunată de a petrece o seară relaxantă cu toată familia, într-o poveste senzațională despre iubire și prietenie.
Craiovenii care vor să îi vadă pe Loredana Groza, Bianca Purcărea, Anca Țurcașiu, Anca Sigartău, Aurelian Temișan, Ernest Fazekas, Adrian Nour, Silviu Mircescu în rolurile Donna, Sophie, Tanya, Rosie, Sam, Harry, Bill, Sky nu trebuie să rateze spectacolul din 23 decembrie, de la ora 19.00, de la Sala Polivalentă din Craiova.
Până pe la 15 decembrie, biletele puse în vânzare pot fi cumpărate aici în pachetul „Sărbători în familie“ – cu reducere de 10% la peste patru bilete achiziţionate, sau în pachetul „Sarbători cu familia şi prietenii“ – cu reducere de 15% la peste opt bilete achiziţionate.

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro și pe mammamiathemusical.ro

Musicalul „MAMMA MIA!“ a cucerit întreaga lume și a fost urmărit de 60 de milioane de oameni, din 50 de țări. A fost lansat în 1999 la Londra, în West End, și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturgul Catherine Johnson și producătorul Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia „Mamma Mia“. Musicalul a întrecut producții originale pe Broadway, de la „The Sound of Music“, „The King and I“ și până la „Damn yankees“, cu 1.500 de reprezentații. A devenit al optulea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al nouălea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentații. În orice zi, au loc cel puțin șapte showuri „MAMMA MIA!“ pe glob. Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat și al doilea film, „Mamma Mia 2“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS