21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajKlingspor şi SFERA, parteneri de 11 ani

Klingspor şi SFERA, parteneri de 11 ani

Klingspor a evoluat în 125 de ani de activitate, de la o fabrică de lipici modestă până la un important producător global de abrazivi. Încă din 2007, SFERA Craiova este distribuitor autorizat al produselor Klingspor în judeţele Olteniei şi în Bucureşti, având o colaborare directă cu reprezentanța din România a companiei germane. Până la finele anului, SFERA derulează o promoţie prin care oferă discounturi semnificative la produsele din gama Klingspor.

Compania şi produsele Klingspor

Ceea ce a început în anul 1893 ca o întreprindere de fabricare a adezivului, în orașul Siegen, din Renania de Nord-Vest, a evoluat de-a lungul anilor într-un producător de top în industria abrazivă. În acest an, Klingspor AG a serbat aniversarea a 125 de ani și a sărbătorit cu personalul din întreaga lume.
În 1893 a fost fondată o fabrică de clei în Siegen, Germania, de către Johann Friedrich Klingspor. Noua companie s-a aventurat în producția de abrazivi doar câțiva ani mai târziu. Pe parcursul următoarelor decenii, compania a marcat istoria șlefuirii prin lansarea de numeroase inovații: prima hârtie abrazivă rezistentă la apă, discurile de tăiere și de polizare de mare viteză, periile abrazive rotative și discurile lamelare frontale sunt doar câteva din produsele abrazive dezvoltate și aduse cu succes în producția de serie. Klingspor a stabilit standarde globale în tehnologia abrazivă timp de 125 de ani. În centrele sale de producție se fabrică mai mult de 50.000 de repere, produse abrazive performante acoperind toate aplicațiile relevante, toate materialele și tipurile de unelte: produse abrazive pe suport, discuri de debitare, discuri de polizare, discuri lamelare frontale, fibrodiscuri, perii abrazive și scule diamantate.
Klingspor a continuat să se extindă și și-a făcut rapid un nume dincolo de granițele Germaniei ca producător de abrazivi de calitate superioară. Astăzi, Klingspor operează în întreaga lume cu un total de 36 de locații de producție și distribuție sub coordonarea Departamentului de Cercetare și Inovație din Haiger – Germania. Cu un personal total de 2.800 de angajați, compania Klingspor are flexibilitatea necesară pentru a satisface cerințele fiecărei piețe regionale.
Reprezentanța Klingspor din România activează pe piața locală încă din anul 2002, oferind clienților o gamă variată de produse în stoc permanent, livrare rapidă și consultanță de specialitate.

Parteneriat cu SFERA

SFERA Craiova a încheiat în anul 2007 un parteneriat cu reprezentanța Klingspor din România, de 11 ani fiind distribuitor autorizat al produselor Klingspor. SFERA promovează și distribuie cu succes produsele Klingspor în toate sectoarele industriale și pe piața de retail.
Înființată în anul 2001, SFERA activează de la început ca un important distribuitor de scule electrice pentru toate judeţele din Oltenia şi din Bucureşti, cu showroomuri de prezentare în Craiova şi Bucureşti. Pentru SFERA, o importantă piaţă de desfacere o constituie firmele din zona industrială ce activează în domenii precum confecţii metalice şi structuri metalice, precum şi în zona de agricultură etc.
Compania SFERA deţine şi un magazin on-line, www.etalonmag.ro.
Până la finele anului, SFERA derulează o promoţie la produsele Klingspor, care sunt oferite la preţuri cu discounturi importante.

SFERA

Telefon/Fax:
0251 461 060 – Craiova
021 319 08 17 – București

Mobil:
0722 350 548

E-mail:
[email protected]
[email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS