10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajALDE DOLJ - ZECE DOLJENI DE NOTA 100

ALDE DOLJ – ZECE DOLJENI DE NOTA 100

Anișoara Stănculescu, președinte ALDE Craiova : ,,Vom continuă să premiem excelența, munca, ambiția, perseverența și efortul în fiecare an. Doljul are valori care merită respectul și sprijinul nostru, al tuturor”

ALDE DOLJ și OFLDE DOLJ au acordat diplome de excelență pentru zece doljeni cu rezultate foarte bune în  2018, ca un semn de recunoaștere și promovare a acestora.
Diplomele au fost înmânate de către Anișoara Stănculescu, președinte ALDE Craiova și al OFLDE DOLJ în cadrul evenimentului ”România -100 plus Infinit”, eveniment prin care organizația condusă de deputatul Ion Cupă a marcat Centenarul națiunii române.

Iată lista doljenilor care au primit un semn de prețuire și recunoaștere din partea liberal-democraților doljeni.

Theodor Matican – multiplu campion polisportiv,  numărul 10 mondial la paraciclism în clasamentul UCI (Uniunea Ciclistă Internațională), câștigător al mai multor competiții europene și internaționale de paratriatlon. Primul sportiv paralimpic din România care va participa la Jocurile olimpice de vară din 2020 și cele de iarnă din 2022.
Ionuț Sechel -locul I la Concursuri internaționale de dans sportiv.
Samuilă Filip – campion național la box.
Vințan Mădălina – elevă rromă de excepție.
Clubul de caiac canoe Dăbuleni – pentru perseverență și rezultate.
Ana Maria Ștefan – elevă de excepție.
Manuel Ancuța – voluntar la Agenția Națională Antidrog.
Giulia Maria Bulugean – medalie de bronz la Olimpiada Națională de Astrofizică și Astronomie
Alexandra Anghel – vicecampioană mondială la lupte libere
Carolina Solomonescu – campioană națională și vicecampioană europeană la arte marțiale.

 


ALDE Dolj va organiza în fiecare an un eveniment de prestigiu în preajma Zilei naționale prin care va aduce în atenția publicului doljeni cu rezultate deosebite de -a lungul anului.
”Acești oameni extraordinari sunt cei mai buni ambasadori ai Doljului și în general ai țării noastre în lume. Ei pot fi modele de inspirație pentru toți tinerii din județul nostru  și nu numai.Considerăm că ar fi oportun ca aceștia să aibă posibilitatea să meargă în școli dar și în alte instituții și să vorbească despre experiența și succesul lor. Ar putea avea un efect de contagiune care să genereze noi performanțe, noi campioni și noi lideri”- a precizat Anișoara Stănculescu, liderul ALDE Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS